Blog

Fake Numara Alma

Fake Numara Alma
icon 26/04/2021 20:50:44
icon ...

Fake numara almak için sitemize gelen ziyaretçilerimize tek diyeceğimiz kesinlikle doğru adreste oldukları. Yüzlerce fake numara içerisinden bir tane alarak kendi istediklerinizi yapabilirsiniz. Neden fake numara konusuna gelecek olursak bu kişiden kişiye ve kullanıma göre değişecektir. Fake numarayı başkalarıyla sohbet etmek içinde kullanabilirsiniz, bir internet sitesi veya uygulamaya kayıt olmak için kullanabilirsiniz. Her site ve uygulama ilk kayıtta telefon numarası istemese de ilerleyen zamanlarda profilinizi/hesabınızı onaylamanızı isteyecektir. Bunu da en kolay yöntem olan telefonunuza bir sms göndererek yapacaktır. Burada kendi numarasını vermek istemeyen kullanıcılar sitemize gelerek sahte numara alabilirler. Fake numara alma nın hiç bir sakıncası ve zararı olmamakla birlikte sadece tek seferlik sms gelmesi için ayarlanmıştır. Yani 1 sms gelir ve sonra numarayı bir daha kullanamazsınız. Her platformda hizmet veren sitemizde binlerce numara hazır bir şekilde sizi bekliyor. Onaytr.com'u neden tercih etmelisiniz, güvenilir ve ucuz olan tek site olduğumuzdan kullanıcılar eğer bir numarayı alamazsa destek veriyoruz. 



Fake Numara Alma Sitesi

İnsanlar her ne kadar fake numara almak istese de internet sitelerine güvenmemeleri gayet doğal bir davranış. Bundan dolayı akıllarda acaba güvenilir mi konusu geliyor. Sitemiz kullanıcıların istediği güveni vermek için elinden geleni yapmaktadır. Fake numara almak için gelen ziyaretçilerimiz akıllarında güven sorusu kalmaması için 7/24 destek hizmeti vermekteyiz. Eğer bir sorunuz veya sıkıntı olursa anında müdahale için destek kısmımız bekliyor.

Türkiye fake numara

arak sizde Whatsapp, Facebook, İnstagram, Youtube, Google, Hotmail, Telegram, Tiktok vb. bir çok uygulamada yeni hesaplar açıp profilinizi onaylatabilirsiniz. Oldukça ucuz olan sistemimizden numara almak 2 dakikanızı geçmez ve eğer olur da aldığınız numaraya sms gelmez ise tekrar denemeniz için iptal edip bakiyenizi geri alabilirsiniz. Tamamen otomatik olan sistemimiz sayesinde paranız anında tekrar yüklenecektir.


Fake Numara Ne İşe Yarar ?

Fake numara sayesinde internet sitelerinde her kullanıcıya bir hesap mantığı tamamen kalkıyor. Yani bu şu demek, tamamen gizli bir şekilde bir hesap açıp onaylatabileceksiniz. Ayrıca bu numarayı sadece onay için değil kendi için kullanan kullanıcılarımız da olacaktır. Her uygulama ve internet sitesi yapmasa da çoğu tek hesap kabul ediyor. Bu nedenden dolayı yeni bir hesap için bir telefon numarasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle bir durumda sitemizden 0,20 kuruştan başlayan fiyatlarla bir sanal numara satın alarak kolayca hesap açabilirsiniz.