Blog

Rusya (+7) Fake Numara Alma

Rusya (+7) Fake Numara Alma
icon 22/08/2021 18:22:51
icon ...

Rusya sanal numaralar ile birçok uygulama ve web sitesinde işlem gerçekleştirilebilir. Sanal numaralar, geçici olarak kullanılabilen, SMS doğrulama işlemleri gerçekleştirilebilen, uygun fiyatlı numaralardır.

Rusya numarası alma

işlemini OnayTR.com üzerinden yapılarak, şu işlemler gerçekleştirilebilir:


-

Rusya Whatsapp

hesabı kurulabilir, SMS doğrulama yapılabilir.


- Dünyanın en büyük arama motorlarından olan Yandex'in; Yandex Maps, Yandex Disk, Yandex Mail, Yandex Browser gibi çeşitli hizmetlerinden yararlanılabilir.


- Rusya'nın en çok kullanılan e-ticaret sitelerinden olan Ozon.ru ve Lamoda.ru gibi platformlarda hesap oluşturulabilir, alışveriş yapılabilir.


- 45 milyondan fazla kullanıcısı ve 10 milyon günlük ziyaretçi sayısı ile Rusya'nın en çok ziyaret edilen sosyal paylaşım sitesi Odnoklassniki.ru hesabı açılabilir.


- Günlük tutmaya imkan tanıyan, siyasi fikir ve yorumların beyan edilebildiği bir platform olan LiveJournal'ya kayıt olunabilir.


Rusya merkezli birçok platform, kullanıcı işlemleri gerçekleştirmek için

+7 alan kodlu numara

talep edebiliyor. Genellikle kişinin kendi hesabı olduğunu doğrulamak için kayıt esnasında bildirilen telefon numarasına bir onay kodu gönderiliyor ve neticede bu sayede kullanıcının gerçek hesabı olduğu anlaşılıyor. Fakat Türkiye'de bir Rusya telefon numarasına sahip olmak; sanal numara haricinde çok zor. OnayTR.com bu zorluğu aşarak, Türkiye'deki kullanıcıların dakikalar içerisinde +7 Rusya telefon numarasına sahip olmasını mümkün kılıyor.



Uygun Fiyata +7 Fake Numara Alma


Türkiye'nin en popüler sanal numara sitesi olan OnayTR.com,

+7 fake numara alma

işlemini yalnızca bir dakika içerisinde yapabileceğiniz bir sitedir. Sitede satışı yapılan numaralar, yalnızca tek bir kişiye satılır ve sanal özellik taşır. Fiziksel bir sim kart değildir. Rusya numaraları ile Rusya merkezli sosyal medya sitelerine, mail servislerine, bulut servislerine ve alışveriş sitelerine kayıt olunabilir, işlem yapılabilir. Genellikle şu kişiler +7 fake numaraya ihtiyaç duyabiliyor:


- Rusya'nın ünlü web sitelerine, uygulamalarına, forumlarına, oyunlarına ve dijital medya platformlarına kayıt olmak isteyenler.


- Mevcutta Rusya telefon numarası olan fakat bu numarayla işlem yaptığı için ikinci bir telefon numarasına ihtiyaç duyanlar.


- Rusya Whatsapp numarası ile iletişim kurmak isteyenler.


- Kişisel veya ticari amaçlarla bir Rusya numarasına ihtiyaç duyanlar.