Blog

Portekiz Sanal Numara ile Sms Doğrulama

Portekiz Sanal Numara ile Sms Doğrulama
icon 22/08/2021 18:19:26
icon ...

Türkiye'nin en büyük sanal numara tedarikçisi OnayTR.com ayrıcalığı ile dilediğiniz bir ülkenin alan kodunu içeren sanal numaralara saniyeler içerisinde sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteye üye olmak ve en az 5 TL tutarında bakiye yüklemesi yapmak.


OnayTR.com üzerinden alınan sanal numaralar, 50'den fazla serviste ve bir defaya mahsus kullanılabilir. İkinci bir SMS onay ihtiyacınız bulunduğunda yeni bir sanal numara alarak işlemlerinizi sürdürebilirsiniz. +351 numara almak, aldığınız numarayı SMS kodu amacıyla kullanmak için hemen siteye üye olarak panel üzerinden yapmak istediğiniz hizmetlerden herhangi birisini seçebilirsiniz.


Portekiz Alan Kodlu Bir Telefon Numarasıyla Doğrulama İşlemi


İnstagram, Twitter, Google, Papara, Facebook, Microsoft, Netflix, Discord gibi çeşitli platformlarda kullanmak üzere Portekiz alan kodlu bir telefon numarasına sahip olmak OnayTR.com ile çok kolay. Sistem üzerinden işlemlerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Portekiz numarası Whatsapp

veya diğer uygulamalar üzerinden kullanılabilir olması için anlık olarak hazır hale getirilmektedir. OnayTR.com ile bir Portekiz numarası almak için şu işlem adımlarını takip edebilirsiniz:


-Siteye ücretsiz bir şekilde üye olun.


-Bakiye yükleme bölümünden dilediğiniz tutarda bakiye yükleyin.


-Bakiyeniz anlık olarak hesabınıza yansıtılacaktır. Ardından "Numara Al" bölümünden dilediğiniz hizmet türünü seçebilirsiniz.


-Servis ücretlerini de göz önünde bulundurarak istediğiniz herhangi bir ülkeden numara alabilirsiniz.


-Aldığınız numaraları panel üzerinden görünen herhangi bir uygulamada kullanabilir, bu numaraya SMS gelmesini sağlayabilir ve doğrulama işlemlerinizi bu numarayla gerçekleştirebilirsiniz.


-İşlemlerde herhangi bir sorun çıktığında veya SMS kodu gelmediğinde, OnayTR.com üyelerine herhangi bir ücret uygulamaz.



OnayTR.com ile Portekiz SMS alma konusunda herhangi bir aşamada problem yaşarsanız, sitenin canlı destek bölümünden, Sık Sorulan Sorular sayfasından veya "Numara Nasıl Alınır" kısmından yardım alabilirsiniz.


Türkiye'nin en uygun Portekiz sanal numara tedarikçisi olan OnayTR.com, benzersiz bir hizmetle daha kullanıcılarına hizmet veriyor. Numara Kiralama sayfasına giderek, 4 saat boyunca dilediğiniz gibi SMS alabileceğiniz telefon numaralarına sahip olabilirsiniz. Numara satın alma ile kiralama arasındaki fark ise satın alınan numaralara yalnızca 1 kez, kiralanan numaralara ise istenildiği kadar SMS kodu alınabilmesidir.