Blog

Endonezya +62 Whatsapp Numarası Alma 2023

Endonezya +62 Whatsapp Numarası Alma 2023
icon 07/03/2023 01:44:43
icon ...

Endonezya Fake Numara Alma (+62)


Endonezya fake numara alma işlemi özellikle son dönemlerde yeni bir sim kartı almak yerine tercih edilmektedir. Bunun nedeni ise sanal uygulamalara giriş yaparken daha hızlı bir sistemi bulunması olmaktadır. Onaytr sitesi ise bu anlamda üyelerinin sanal numaralar ile Whatsapp veya Telegram gibi sosyal medyalara kolay bir şekilde erişimine izin vermektedir.

İş dünyasında veya özel hayatta kişiler ile görüşme sağlamak için özel numaralar genellikle tercih edilmemektedir. Bu anlamda da kişiler Endonezya fake numara alma hizmetini gerçekleştirmektedir. Böylelikle de yurt dışında yapmış oldukları işlemlerde farklı bir numara kullanabilmektedir.


Onay TR sitesi bu anlamda kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Sunmuş olduğu bu hizmet esnasında ise 7/24 destek hattı ile profesyonel hizmet vermektedir. Böylelikle de site içerisinde herhangi bir işlem yaparken bir sorun ile karşılaşılması durumunda destek hattına kolay bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır. Burada hizmet veren müşteri hizmetleri ile de yapılan işlem veya ortaya çıkan sorun hakkında görüşme yaparak Endonezya fake numara alma işlemlerinde destek almak mümkündür.


Maddelerle +62 Endonezya Fake Numara Alma



Endonezya fake numara alma işlemi için ülkemizde Onay TR sayfası daha çok tercih edilmektedir. Bunun nedeni ise kolay bir kullanımının olması olmaktadır. Peki ya Onay TR sayfasından fake numara alma işlemi nasıl gerçekleştirilmektedir? İşlemler şu şekilde sırası ile yapılmalıdır;


- İlk aşamada Onaytr.com sitesine giriş yapılarak kayıt ol seçeneğine tıklanmalıdır.

- Kayıt ol seçeneği ile ekrana üyelik formu açılmaktadır.

- Üyelik formunda bulunan ad, soyadı, e-posta adresinin eksiksiz bir şekilde girilmesi gerekmektedir. Sonrasında ise parola oluşturularak hesaba giriş yapılırken güvenlik sağlanmalıdır.

- Bütün bilgilerin girilmesinden hemen sonra “Ben robot değilim” seçeneğine tıklanmalı ve onay alınması beklenmelidir.

- Onayın verilmesinden sonra ise hizmet şartları okunarak “Kayıt Ol” seçeneğine tıklanmalıdır.

- Kayıt işleminin ilk aşamasının tamamlanmasından sonra ise e-mail adresine onay bağlantısı gönderilmektedir. E-mail üzerinden onay bağlantısı ile siteye giriş yapılması gerekmektedir. Böylelikle de Endonezya sanal numara alma işlemi için üyelik işlemleri tamamlanmış olmaktadır.


Üyelik işlemlerinin tamamlanmasından sonra ise Endonezya sanal numara alma hizmetini tamamlamak mümkündür.


Endonezya Fake Numara Alma Avantajları Nelerdir?


Endonezya fake numara alma işleminin kullanımı itibari ile kişiye birçok avantaj sağlamaktadır. Bu avantajları ise şu şekilde listelememiz mümkündür;


- Güvenlik anlamında üst düzey bir korumaya sahip olunmaktadır.

- Marka veya imaj gibi işlemlerde kişilerin üzerinde oldukça etkili ve iz bırakan bir portföy olmasını sağlamaktadır.

- Pazarlama olarak güçlü bir kriter olmaktadır.

- Maliyet anlamında kullanıcısına uygun olmaktadır.

- Tek kullanımlık olmasından dolayı ise yeniden ihtiyaç duyulması durumunda hem Endonezya için hem de farklı ülkeler için Onay TR hesabından yeniden talep etmek mümkündür.


Güvenilir Endonezya Sanal Numara Alma


Endonezya sanal numara alma işlemi için üyeliğin tamamlanmasından sonra şu aşamaların gerçekleştirilmesi gerekmektedir;


- Üyelik girişinden hemen sonra web sitenin alt kısmına girilerek Endonezya Whatsapp sanal numara alma işlemi için Whatsapp simgesine tıklanması gerekmektedir.

- Simgesine basıldıktan hemen sonra ekranda çıkan alandan Endonezya olarak ülke seçimi yapılmalıdır. 

- Ülke seçiminin yapılmasından sonra ise “Numara al” seçeneğine tıklanmalıdır.

- Endonezya Whatsapp fake numara alma işlemi için ekran alta kaydırılmalıdır. Bu alanda Whatsapp uygulaması için numara çıkmaktadır. Numaranın kopyalanmasından sonra ise Whatsapp uygulamasına girilmelidir.

- Whatsapp uygulamasından ülke seçiminde yine Endonezya seçilmeli ve kopyalanan numara yazılmalıdır. Onay verildikten sonra ise Sms kodu istenmektedir.

- Bunun içinde yeniden Onaytr sayfasına girerek numaranın yan tarafından onay koduna ulaşmak mümkündür. Onay kodunun girilmesi ve diğer işlemlerin tamamlanması ile de Endonezya fake numarası alma işlemi gerçekleştirilmiş olmaktadır.