Blog

Vietnam +84 Sanal Numara Alma 2023

Vietnam +84 Sanal Numara Alma 2023
icon 02/06/2023 05:52:14
icon ...

Vietnam Fake Numara Alma (+84)

Vietnam fake numara alma işlemi Whatsapp veya Telegram gibi uygulamaları yurt dışında da kullanmak için önemli bir işlem olmaktadır. Özellikle de yeni bir sim kartı almak istemeyen kişiler için büyük bir avantaj sağlamaktadır. OnayTR sitesi ise bu anlamda ülkemizde güvenilir bir hizmet veren site olmaktadır.


OnayTR sitesinin bu alanda en çok tercih edilmesinin nedeni ise kaliteli hizmet sunması olmaktadır. Bu yüzden de gerek iş hayatı için gerekse de özel hayat için Vietnam fake numara alma işlemini ülkemizdeki birçok kişi tercih etmektedir. İşlemlerini ise OnayTR sayfası üzerinden güvenilir bir şekilde tamamlamaktadır.


Maddelerle +84 Vietnam Fake Numara Alma

Vietnam fake numara alma işlemi için OnayTR sayfasına üyelik yapmak yeterli olmaktadır. Üyeliğin gerçekleştirilmesi ile birlikte sadece Vietnam için değil dünyanın birçok ülkesi için tek kullanımlık “mobil onay” numaralarını almak mümkündür. Peki ya OnayTR sayfasına üyelik nasıl yapılmaktadır? fake numarası alma işlemi için üyelik aşamaları ise şu şekildedir;


- Üyelik işlemleri için öncelik olarak internet tarayıcısı üzerinden onaytr.com adresine girilmelidir.


- Ekranda çıkan “Kayıt ol” seçeneğine tıklanmalıdır.


- Bu aşamada ekrana bir üyelik talep formu açılmaktadır.


- Vietnam fake numara alma işlemi için üyelik talep formunun üzerinde bulunan ad, soyad, e-posta adresi ve parola bilgilerinin yazılması gerekmektedir.


- Bunların yazılmasından sonra ise ben robot değilim simgesine basılarak onay alınmalıdır. Onayın alınmasından sonra ise “Kayıt ol” tuşuna basılmalıdır.


- Kayıt ol tuşundan hemen sonra e-posta adresine girilerek onay bağlantısına giriş yapılmalıdır. Onay bağlantısının yönlendirmiş olduğu sayfa üzerinden parolanın girilmesi ile birlikte de üyelik işlemleri tamamlanmaktadır. Daha sonrasında ise Vietnam fake numara alma işlemlerini başlatmak mümkündür.


Vietnam sanal numara alma işlemleri için ise OnayTr sayfasında yapılması gereken adımları yazımızın devamında belirttik. Eğer herhangi bir sorun ile karşılaşılırsa da site bu anlamda üyelerine 7/24 destek hizmeti vermektedir. Burada bulunan müşteri hizmetlerine bağlanarak da hem soru sormak hem de yapılacak işlem hakkında bilgi edinmek mümkündür.


Vietnam Fake Numara Alma Avantajları Nelerdir?

Vietnam sanal numara alma işleminin kullanıcısına sağlamış olduğu birbirinden farklı avantajlar bulunmaktadır. İlk defa bu işlemi yapacak olan kişiler ise avantajlar nedir sorusuna cevap aramaktadır. Vietnam sanal numara alma işleminin avantajları şunlardır;


- Güvenlik anlamında yüksek koruma hizmetinin alınmasını sağlamaktadır.


- Kurumsal anlamda şirketlerin müşteriler üzerinde etki bırakmasını sağlamaktadır.


- Pazarlama hizmetleri için güçlü bir özelliği göstermektedir.


- Maliyet anlamında uygun bir fiyatı bulunmaktadır.


- Tek kullanımlık özelliği bulunmaktadır. Böylelikle de sadece Vietnam için değil diğer ülkelerinde ihtiyaç duyulması durumunda erişim saplanmasına yardımcı olmaktadır. Tek şart ise OnayTR sayfasına üyelik yapılmasıdır.

 

Güvenilir Vietnam Sanal Numara Alma

Vietnam Whatsapp sanal numara alma hizmetinin gerçekleştirilmesi için öncesinde OnayTR sayfasına üyelik işlemi yapılmış olunmaktadır. Eğer üyelik yapılmışsa da şu aşamaların takip edilmesi gerekmektedir;


- OnayTr sitesine üyelik ile giriş yapılmasından sonra ana sayfada en alt kısma inilmelidir. Buradan hangi uygulama üzerinden tek kullanımlık numara alınacağının seçimi yapılmalıdır. Bizler bu aşamada Whatsapp uygulaması için anlatacağımız için Whatsapp simgesine tıklanmalıdır.


- Açılan ekranda Vietnam ülke olarak seçilmelidir.


- Ülke seçiminden sonra ise “Numara al” seçeneğine tıklanmalıdır.


- Açılacak olan ekranın alt kısmına inilerek numara kopyalama işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.


- Sonrasında ise Whatsapp uygulamasına ülke seçimi yapılarak Vietnam numarasının girişi yapılmalıdır.


Onayın verilmesinden sonra ise uygulamada onay kodu istenmektedir. Bu aşamada yeniden numaranın kopyalandığı sayfaya dönülmelidir. Numaranın yan kısmında tek kullanımlık sms onay kodu çıkmaktadır. Bunun Whatsapp uygulamasına yazılmasından sonra ise Vietnam Whatsapp fake numara alma işlemi tamamlanmış olmaktadır. Böylelikle Vietnam numarası üzerinden Whatsapp uygulamasına giriş yapılmaktadır. Diğer sosyal medya hesapları için de işlemler aynı olmaktadır.