Blog

İngiltere +44 Mobil Onay Alma

İngiltere +44 Mobil Onay Alma
icon 22/08/2021 18:22:51
icon ...

Mobil onay alma konusunda Türkiye'nin en iyi sitesi OnayTR.com, tam otomatik sistemi ve kullanıcı dostu arayüzüyle kullanıcılarına gelişmiş bir deneyim sunuyor.

İngiltere numarası alma

, Hollanda numarası alma, Amerika numarası alma ve daha onlarca ülke için sanal numara alma hizmeti veren OnayTR ile siz de uygun fiyatlara dilediğiniz ülkenin numaralarına sahip olabilirsiniz. Platform üzerinden alınan telefon numaraları, Android ve iOS uygulamalarında, oyunlarda, sosyal medya platformlarında, internet sitelerinde, alışveriş sitelerinde ve aklınıza gelebilecek her türlü alanda kullanılabiliyor.


İngiltere Fake Numara Almak Çok Kolay!


Bazı online platformlar, kullanıcılarından İngiltere bazlı numaraların kullanımını talep edebilir. Özellikle İngiltere'de faaliyet gösteren web siteleri, oyunlar ve uygulamalar yalnızca bu ülke numaralarına sahip kişilere hizmet verebiliyor. Fakat İngiltere haricinde bu tür platformlardan yararlanmak isteyenler için de çözüm bulunuyor.

+44 fake numara

alma hizmeti veren siteler üzerinden artık İngiltere numarası almak çok kolay. OnayTR.com, verdiği sanal numara hizmetiyle 7 gün 24 saat gerek bilgisayardan gerek mobil cihazlardan kolayca kullanıcılarına sanal numara tedariği sağlayabilmekte. Tamamen ücretsiz bir şekilde 15 saniyede siteye üye olup; kredi kartı ve bank kartıyla bakiye yükleyerek İngiltere 44 mobil onay için telefon numarası satın alınabilmektedir.



OnayTR'ye Üye Olduktan Sonra İngiltere Numarası Nasıl Alınır?


Siteye üye olup bakiye yükleme işlemini yaptıktan sonra artık geriye numara almak ve bu numaraya gelen SMS doğrulama kodlarını kullanmak kalacaktır. Bunun için müşteri panelinde görülen hizmet çeşitlerinden, numarayı hangi servilerde kullanacağınıza karar verip, ilgili hizmete tıklamak ve ülke seçimini yapmanız gerekiyor. Bu noktadan sonra artık belirlemiş olduğunuz serviste kullanılmak üzere bir telefon numarasına sahip olacak ve bu numaraya SMS alabileceksiniz. Bu telefon numaraları tek kullanımlık sanal numaralardır. Fiziksel olarak teslim edilmez. 1.000'in üzerinde toplam servis 20.000'in üzerinde başarılı onay, 4.000'in üzerinde kullanıcı sayısıyla sektörün lideri OnayTR.com, hesap doğrulamak için tercih edebileceğiniz en ucuz mobil onay ve SMS doğrulama sitesi olarak hizmet veriyor.