Blog

Almanya Sms Onay

Almanya Sms Onay
icon 19/06/2021 16:36:17
icon ...
Sms onay yapmak sitemizden oldukça kolaydır. 15'den fazla ülke seçeneği ile sitemiz üzerinden numara satın alabilirsiniz. Bu seçeneklerin içerisinden en popülerlerinden birisi Almanya sms onay şüphesiz ki. Çünkü tamamen kaliteli ve her sitenin kabul ettiği bir ülke olan almanya telefon numaraları sms gelme garantilidir. Bir siteye veya uygulamaya kayıt olduğunuzda sizden telefon doğrulaması isterse sitemiz üzerinden 20 den fazla servis seçeneğinde bulunan almanya seçeneği ile numara alabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz.

Almanya sms onay

almak oldukça basit ve kolaydır. 10 Dakika içerisinde almanya mobil onay satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Şayet numarayı aldınız ve kullanmak istediğiniz sitede bir de baktınız ki almanya numarası kabul etmiyor. Bu durumda sitemize girip kolayca işleminizi iptal edebilir ve bakiyenizi geri alabilirsiniz. Bu sayede kabul edilen ülke neyse örneğin rusya, amerika, türkiye vb. seçeneği seçerek yeni bir numara alabilirsiniz. Ancak yazımızın başında da dediğimiz gibi Almanya seçeneği neredeyse tüm sitelerce kabul edilecektir.

+49 kodlu numara

almak için tek yapmanız gereken Onaytr.com'a kayıt olmak ve bakiye yüklemek.



Almanya Mobil Onay

Almak Güvenli Mi ?

Tamamen güven üzerine kurulmuş bir site olan Onaytr.com olarak bir sorun olur diye 7/24 çalışan destek hizmetimiz mevcuttur. Örneğin siteye girdiniz ve

almanya sanal numara

satın alacaksınız. Bakiye de yüklediniz ancak bir baktınız stokta kalmamış. Böyle bir durumda canlı desteğe yazarak stok isteyebilir veya Destek talebi oluşturabilirsiniz. Stoklar sürekli güncel tutulduğu için böyle bir durum olmayacağının size garantisini verebiliriz. +49 Almanya alan kodlu numaranız ile ister whatsapp'da numara kullanabilir, ister facebook, instagram, telegram vb. gibi sosyal medya platformlarda hesap açarak telefon onayı yapabilirsiniz.