Blog

Azerbaycan Sanal Numara

Azerbaycan Sanal Numara
icon 22/08/2021 18:15:03
icon ...

Azerbaycan uluslararası telefon kodu +994'tür ve bu rakamlarla başlayan tüm numaralar Azerbaycan numarası olarak geçmektedir. Türkiye'de büyük bir kitle, gerek internet ticaretleri, gerek sosyal medya hesapları gerekse Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarını kullanmak için Azerbaycan sanal numaralara ihtiyaç duymaktadır.


Azerbaycan Numaraları ile Yapılabilecek İşlemler

Diğer ülke numaralarıyla yapılabilecek tüm işlemler Azerbaycan numaralarıyla da yapılabilmektedir.


- Discord, Telegram, Clubhouse, Tinder, Twitter, Instagram gibi sosyal medya hesaplarında kullanılabilir.

- Amazon, Getir, Trendyol, Hepsiburada gibi alışveriş sitelerine üye olunarak ticaret yapılabilir.

- Netflix gibi dizi ve film izleme platformlarına kayıt olunabilir ve kampanyalarından yararlanılabilir.

- Azerbaycan Whatsapp kullanılabilir. +994 ile başlayan telefon kodlarına sahip olanlar, kendilerini Azerbaycan'dan mesajlaşıyor gibi gösterebilir.

- PayPal gibi online para transferi ve ödeme sistemleri kullanılabilir.

- Çeşitli mobil uygulamalar ve web sitelerine kayıt olunabilir. Azerbaycan'a özel indirim ve kampanya sunan her türlü online sistemde kullanılabilir.


Azerbaycan Fake Numara Nasıl Alınır?


azerbaycan fake numara


Türkiye'nin önde gelen sanal numara tedarikçisi OnayTR.com, yüzlerce sanal numara kullanıcısının tercih ettiği, bizim de önerdiğimiz, güvenli, uygun fiyatlı, hızlı ve sorunsuz bir sitedir. Bu site üzerinden ihtiyaç duyduğunuz an gerek telefonlarınızdan gerekse bilgisayar ve tabletlerinizden 7 gün 24 saat boyunca Azerbaycan fake numara temin edebilirsiniz.


Google'a "Azerbaycan Fake Numara Alma" şeklinde arama yaptığınızda karşınıza çok sayıda ücretli ve ücretsiz alternatif çıkacaktır. Ücretsiz olan alternatifler, kullanıcılardan ya uygulama indirmesini ya da bir siteye veya platforma üye olmasını ve müteakiben hediye/ödül olarak Azerbaycan numarasına sahip olabileceğini belirtmektedir. Fakat bu işlem göründüğü kadar zararsız değildir. Telefonunuza veya bilgisayarınıza virüs girsin istemiyorsanız ve başınızı belaya sokmak istemiyorsanız bu şekilde güvensiz yöntemlere başvurmamanızı öneririz.


En güvenli yöntem, sanal numara satın alabileceğiniz kanallara yönelmeniz olacaktır. En çok tercih edilen sanal numara servisi olan OnayTR.com üzerinden tedarik edebileceğiniz Azerbaycan numaralarıyla dilediğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebilir, Azerbaycan fake Whatsapp numarası edinebilir, mesajlaşma, görüntülü görüşme, medya aktarımı gibi işlemlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz.