Blog

Amerika Sanal Numara Alma

Amerika Sanal Numara Alma
icon 22/08/2021 18:15:03
icon ...

İnternet sektöründe çeşitli alanlarda ve iş kollarında belirli ülkelerin telefon numaralarının kullanımına ihtiyaç duyulabiliyor. Amerika Birleşik Devleti bu ülkelerden birisi. +1 numaralı alan kodu, belirli hizmetler sunan iş yerleri ve kişisel amaçlı kullanımlar için gerekli olabiliyor. OnayTR.com olarak

Amerika sanal numara

hizmeti sunmaktayız. Oldukça cüzi fiyatlara, gerek sosyal medya hesaplarında, gerek Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarında gerekse mobil uygulamalar ve oyunlarda kullanılmak üzere Amerika telefon numaralarına OnayTR.com ile sahip olabilirsiniz.


Amerika Alan Kodu İçeren Sanal Telefon Numarası Alma


Hızlı üyelik, kolay kullanım, saniyeler içerisinde sanal numara alma gibi birçok avantajı bulunan web sitemiz sayesinde dilediğiniz bir ülkenin numarasına sahip olabilirsiniz. Amerika, Almanya, Polonya, İngiltere, Rusya, Yeni Zelanda, Kazakistan gibi onlarca farklı ülkenin alan kodunu içeren sanal numaralar 0.5 TL'den fiyatlarla sunulmaktadır.

+1 numara alma

işlemi için şu adımları takip ederek, birkaç dakika içerisinde aldığınız numaraları aktif olarak kullanabilir, bu numaralara SMS alabilirsiniz:


- Öncelikle OnayTR.com'un sağ üst köşesinde bulunan "Kayıt Ol" butonuna tıklayın.


-Ad, soyad, e-mail adresi ve şifre alanlarını doldurup "Kayıt Ol"a tıklayın. - Kayıt işleminden sonra yönlendirileceğiniz müşteri paneli sayfasının üst kısmından "Bakiye Yükle" bölümüne tıklayın.


- Açılan bakiye yükleme sayfasında 5 TL, 15 TL, 25 TL, 35 TL, 45 TL ve 55 TL gibi bakiye seçeneklerinden birisine tıklayarak veya alt bölümde yazan "Farklı Tutar ile Öde" kısmından dilediğiniz bir tutarı (minimum 5 TL) belirledikten ve telefon numaranızı girdikten sonra "Papara" veya "Kart ile Öde" yöntemlerinden birisini seçerek bakiye yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


- Amerika fake numara almak için artık tek yapmanız gereken "Anasayfa"ya giderek numarayı hangi hizmet için kullanacağınızı ve ülke seçeneğini belirlemek olacaktır.


- OnayTR tam otomatik sistemi sayesinde numara alımı yaptıktan sonra karşınıza numara ekranı gelecektir. Artık numarayı kullanmak istediğiniz herhangi bir platformda güvenle kullanabilirsiniz.



OnayTR.com müşterilerine numara satın almanın yanı sıra numara kiralama hizmeti de sunuyor. Müşteri panelinde, sayfanın en üst kısmında "Numara Kiralama" bölümüne giderek gerekli seçiminizi tamamlayabilir, kiraladığınız numarayı şuan için yalnızca 4 saatlik süre seçeneğiyle kullanabilirsiniz.