Blog

İsrail +972 Fake Numara Alma 2023

İsrail +972 Fake Numara Alma 2023
icon 08/05/2023 05:27:28
icon ...

İsrail +972 Fake Numara Alma

İsrail +972 fake numara alma hizmeti özellikle son dönemlerin en popüler işlemlerinden biri olmaya başlamıştır. Bunun en temel nedeni ise sim kartı çıkartmadan ücretsiz bir şekilde servis sağlayıcılarına ulaşma imkanının olmasıdır. Bu yüzde de tek kullanımlık numara alma işlemini birçok kişi yapmaktadır.


Fake numara alma işlemlerinin güvenilir bir siteden yapılması oldukça önemli olmaktadır. Çünkü Twitter, Telegram veya Whatsapp gibi uygulamalara bu numaralar üzerinden girişler yapılmaktadır. Giriş esnasında kullanılan numaraların ise kişisel güvenliği koruyacak düzeyde olması gerekmektedir. Birçok kişi de bu anlamda İsrail +972 fake numara alma işlemini nereden yapacağını merak etmektedir.

İsrail +972 fake numara alma hizmeti günümüzde 2 farklı site üzerinden güvenilir hizmet vermektedir. Bunlardan ilki OnayTR sitesi olmaktadır. OnayTR sitesi Türkiye de hizmet veren bir site olmaktadır. Türkiye de bu alanda hizmet veren sitelerde en güvenilir ve en kaliteli hizmet verenleri arasında yer almaktadır. Bu yüzden de en çok tercih edileni olmaktadır.


İsrail +972 fake numara alma işlemlerinde ikinci site ise TextNow olmaktadır. Bu site genellikle ABD ve Hindistan numaraları üzerinden hizmet vermektedir. Genellikle yurt dışındaki kişiler tarafından tercih edilmesinden dolayı ülkemizde çok güven vermemektedir.


İsrail +972 Fake Numara Alma Avantajları Nelerdir?

İsrail +972 fake numara alma işlemi yaptıracak olan birçok kişi öncelik olarak OnayTr sitesine üye olması gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasından sonra ancak aşağıya sıralayacağımız avantajlardan yararlanması mümkün olmaktadır. Tabi ki de bu avantajlar sadece İsrail için alınacak fake numaralarda geçerli olmamaktadır. Her ülkenin fake numarası için geçerlidir. İsrail fake numara alma işleminin avantajlarını ise şu şekilde sıralayabiliriz;


- Uygulamaları kullanırken kişisinin güvenliğinin üst seviyede tutulmasını sağlamaktadır.


- Ticaret alanında kullanılan fake numaraların marka ve imaj için iz bırakan bir hizmet olmaktadır.


- Pazarlama hizmetlerinde güçlü bir pazarlama aracı olarak kullanmak mümkündür.


- Sim kartlarının maliyetleri ile karşılaştırılması durumunda oldukça uygun bir maliyeti bulunmaktadır.


İsrail Whatsapp Sms Onayı Nasıl Yapılır?


İsrail sanal numara alma hizmetinin OnayTr sitesi üzerinde alınmak istemesi durumunda öncelik olarak siteye üyeliğin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Sonrasında ise numara alma işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir. İsrail mobil onay alma ve üyelik işlemleri için ise şu adımların takip edilmesi yeterli olmaktadır.


- Onay tr.com adresine ilk olarak giriş yapılmalıdır. Daha sonrasında sayfanın sağ üst köşesinde bulunan menüden “kayıt ol” seçeneğine tıklanmalıdır.


- Burada açılan sayfanın üzerindeki ad, soyadı e posta adresi ve parola oluşturarak üyeliğin ilk adımı böylelikle tamamlanmaktadır.


- İstenilen bilgilerin eksiksiz bir şekilde gerilmesinden sonra kayıt ol seçeneğine tıklanmalıdır. Daha sonrasında ise e posta adresine gelecek olan onay linki ile siteye giriş yapılarak üyelik doğrulaması gerçekleştirilmelidir. Bu işlemin tamamlanmasından sonra ise tek kullanımlık numara alma işlemini gerçekleştirmek mümkündür.


- Ana sayfanın üzerinde bulunan whatsapp logosunun üzerine tıklanmalıdır. Ekranda çıkacak olan numara al kutucuğundan ülke olarak İsrail’in seçilmesi gerekmektedir.


- Ülke seçiminin tamamlanmasından sonra numara alma butonuna tıklayarak işlemin tamamlanması gerekmektedir.


- Açılacak olan sayfanın alt kısmındaki ilk numara kopyalanarak whatsapp uygulamasına girilmesi gerekmektedir.


- Uygulamada sms onay kısmına gelinceye kadar işlemlerin tamamlanması gerekmektedir. Sonrasında iste numaranın kopyalandığı sayfaya geri dönülerek sms onay kodunun kopyalanarak uygulamaya girilmesi gerekmektedir böylelikle de İsrail WhatsApp sms onay işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir


İsrail Güvenilir +972 Fake Numara Alma

İsrail Whatsapp numara alma işlemleri OnayTR sitesi üzerinden gerçekleştirilmesi durumunda çok kısa bir süre içerisinde tamamlanması mümkündür. Özellikle de uzun süredir hizmet veren bu sitenin güvenilirlik anlamında birçok kişiyi memnun etmesinden dolayı günümüzde en çok tercih edilen sitelerden biri olma özelliği göstermektedir.