Blog

Çin Numarası Nasıl Alınır - +86 Whatsapp

Çin Numarası Nasıl Alınır - +86 Whatsapp
icon 18/05/2022 22:54:11
icon ...

Son zamanlarda yurtdışı numaraları almak bir hayli popüler olmaya başlandı. Bunun nedenlerinden birkaçı şöyle olmalı ki sadece Çin’ den bir arkadaşımız dostumuz ile haberleşmek değil sanal olarak iş bağlantıları ve buna benzer şeyler oluşturmak adına yurtdışı numaraları tercih etmekteyiz. Bunların başında da Çin numarası gelmektedir. Bu yazımızda sizlere Çin numarası nasıl alınır? Konularından bahsedeceğiz.


Genelde çoğu insan yapacağı kısa yurtdışı seyahatlerinde gideceği ülkeye göre numara almaktadır. En çok tercih edilen ülkelerden biri olan Çin için peki nasıl numara alacaksınız. Alacağınız numara ile neler yapabilir ve nasıl hizmetlerden faydalanabilirsiniz. çin whatsapp alma Ne gibi yerlerde ve nasıl kullarsınız? Şimdi bu konu hakkında sizlere geniş kapsamda bilgi verelim. 



Alacağınız Çin numarası ile whatsapp gibi birçok uygulamayı kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Alacağınız numara sayesinde arama yapabiliyor ve bunların yanı sıra sosyal medya başta olmak üzere birçok konuda aldığınız Çin numarası ile doğrulama yapabiliyorsunuz. Çin numarasını almanın yollarını günümüzde birçok insan merakla araştırmaktadır. Peki, Çin numarası nasıl alınır? Sizlere vereceğimiz adreslerden kolaylıkla istediğiniz gibi Çin numarası temin edebileceksiniz. Bu yöntemlerden ücretsiz ve ücretli olanlar gibi birçok tercih bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen siteden kendinize Çin numarası alabilirsiniz. Alacağınız numarayı daha sonra istediğiniz gibi aktifleştirebilirsiniz. SMS alma konusunda hiçbir sorun yaşamadan aldığınız Çin numarasını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. +86 whatsapp


Çin Numarası Almanın Yolları

 

Sanal Telefon Numarası Kullanmak (OnayTR)


Bu uygulama ile Çin numarası nasıl alınır? Kullanmış olduğunuz telefon işletim sistemlerinden uygulamayı indirerek, bu uygulamaya üye olduktan sonra istediğiniz gibi Çin numarası alabilirsiniz. Üye olacağınız herhangi bir platformun Çin numarasından sms onay alabiliyorsunuz. Kayıt olmanız gereken birçok site ve siteme telefon onaylı kayıt gerçekleştirebiliyorsunuz. Çin numarası alabilmek için öncelikle OnayTR’ye üye olup istediğiniz uygulamada Çin seçeneği var mı kontrol etmektir. Eğer istediğiniz uygulamada Çin numarası varsa bakiye yükleyip satın alabilirsiniz. OnayTR 7/24 destek vermektedir.