Blog

Hollanda +31 Fake Numara Nasıl Alınır ?

Hollanda +31 Fake Numara Nasıl Alınır ?
icon 22/08/2021 18:19:26
icon ...

İnternet üzerinden birkaç kolay adımda, uygun fiyata, dilediğiniz ülkeden fake numara alabileceğinizi biliyor muydunuz? İçeriğimizin devamında ev güvenilir yöntemle "

Hollanda fake numara

nasıl alınır" bu konuya değineceğiz.


Hollanda Sanal Numara Alma


OnayTR.com'un kullanıcı odaklı sistemi, dakikalar içerisinde Hollanda alan kodlu sanal numaralar almaya imkan sağlıyor. Çok cazip fiyatlara, 7 gün 24 saat dilediğiniz bir anda Hollanda'ya ait sanal numaralara sahip olabilirsiniz. Bu numaralar Whatsapp, Facebook, Gmail, Microsoft, Telegram, Instagram, Discord, Google gibi servislerde kullanılabilir. Numara sistem üzerinden alındıktan sonra ilgili numaraya kullanılan uygulama tarafından SMS gelmekte ve gelen kod rahatlıkla görülebilmektedir. Bu sayede artık Hollanda numaralarını tüm sosyal medya platformlarında ve çeşitli web sitelerinde kullanabilirsiniz. OnayTR.com üzerinden

Hollanda sanal numara

almak için şu adımları takip edebilirsiniz:


- Öncelikle OnayTR.com'u ziyaret edip, "Kayıt Ol" sayfasından isim, soyisim ve mail adresinizi girerek yeni üyelik oluşturmalısınız.


- Kaydınız yapıldıktan sonra müşteri paneli sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu bölümde "Bakiye Yükle" menüsüne tıklayarak, en az 5 TL olmak şartıyla dilediğiniz tutarda bakiyeyi, kredi kartınız veya banka kartınız ile yükleyebilirsiniz.


Ödemeleriniz Weepay altyapısı ile güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.


- Ödemenizi yaptıktan sonra herhangi bir bildirimde bulunmanıza gerek yoktur. Otomatik olarak bakiyeniz hesabınıza yansıtılır.


- Bu aşamadan sonra artık tek yapmanız gereken "Numara Al" bölümünden dilediğiniz hizmeti seçmek olacaktır.


- Hizmet seçimini yaptıktan sonra ekranda açılan pencerede ülke seçimi yapmanız gerekecek.


- Bu pencerede ülkelere ait servis ücretleri de yer almaktadır.

Hollanda whatsapp

, Almanya, İngiltere, Polonya, Fransa, Endonezya gibi onlarca farklı ülkeden dilediğinizi seçebilirsiniz. Eğer ülke sizin için fark etmiyorsa, bu durumda en uygun olan ülkeler arasından bir seçim yapmak daha mantıklı olacaktır.



+31 Whatsapp numarası almak için bu adımları takip ettikten sonra artık bir Hollanda numarasına sahip olacaksınız. Bu numarayı çeşitli web platformlarında kullanarak, bu platformlardan SMS kodu alabilirsiniz.