Blog

Google Mobil Onay

Google Mobil Onay
icon 27/06/2021 14:57:39
icon ...

Google Mobil Doğrulama hizmetlerimizin içerisinde youtube, gmail, google drive, google play ve diğer tüm google hizmetleri mevcuttur. Bu hizmetimizden yararlanarak hesabınızı onayladığınız zaman tüm google mobil onay servislerinde onaylı bir kullanıcı olacaksınız. Özellikle en çok kullanılan hizmetlerden gmail ve youtube için telefon onaylama önemlidir. Çünkü telefon onayı olmadan youtube'da onaylı bir kanal açamaz veya gmail'i daha etkin kullanamazsınız. Aynı şekilde dosya gönderme, saklama, veya fotoğraf depolama gibi şeyler için de google drive kullanılmaktadır. Şöyle ki eğer telefon onayınız olursa daha fazla depolama alanı verdiği olmuştur. 7/24 kesintisiz hizmet veren sitemiz sayesinde google fake numarası almak oldukça basittir. Sitemize kayıt olduktan sonra istediğiniz 20 ülkeden birisini seçerek numara alabilirsiniz. Onaylamak için öncelikle google hesabınıza onaytr.com'dan alınan numarayı girerek sms bekleme ekranına gelmeniz gerekmektedir. O gönderilecek sms'i onaytr.com'da numaralarım bölümünden ulaşabilirsiniz. Bu sayede 5 dakika içerisinde numaranızı onaylayabilir ve google hizmetlerinden daha ayrıcalıklı yararlanabilirsiniz.



Google Sms Onay Almak İçin Ne Yapılmalı ?

Google mobil onay almanın çok karmaşık yöntemleri vardır. Ancak bu yöntemleri sizlere sıralamakla kaybedeceğimiz zaman yerine bu işlemi hızlandıran şuan bulunduğunuz site Onaytr.com üzerinden nasıl yapacağımızı adım adım anlatalım. Oldukça basit işlemler ile 20 farklı ülke seçeneği ve 0,20 kuruştan başlayan fiyatlar ile karmaşık yöntemlere gerek kalmadan sitemiz üzerinden kolayca

google sms onay

işleminizi yapabileceksiniz.

1- Öncelikle Onaytr.com'a girerek kayıt ol ekranından kayıt olmanız gerekiyor.

2- Daha sonra giriş yaparak Bakiye Yükle sekmesine tıklayın. İstediğiniz tutarda bakiye yükleyebilirsiniz. Alt limit 5 TL'dir.

3- Bakiye yükledikten sonra ana sayfaya gelerek google simgesine tıklatıyoruz. Ardından bütçemize ve bize uygun olan ülkeyi seçerek stok durumu müsaitse satın al'a basıyoruz.

4- Satın aldığımız numara, Numaralarım sekmesine gelecektir. Numaralarım sekmesine tıklatıp oraya gelen numarayı google hesabımıza giriyoruz.

5- Google hesabımızan sms gönder seçeneğine tıkladıktan sonra Numaralarım kısmına gelen onay kodunu alıyoruz.

6- Aldığımız kodu google hesabımıza girerek Onay işlemimizi tamamlamış oluyoruz.

Gördüğünüz gibi sadece 6 adımda google sms onay almak oldukça basit. Aldığınız bu numarayı tekrar kullanamayacağınızı unutmayarak bunun bir tek kullanımlık sanal numara olduğunu unutmayın. Bu numara ile onay yaptıktan sonra google hesabımızı kullanmaya devam edebiliriz.


Gmail Mobil Onay

Gmail tüm dünyada kullanılan çok popüler bir google ürünüdür. Kolayca hesap açarak başkalarına elektronik posta gönderebilir, dosya gönderebilir, fotoğraf gönderebilir ve mail işlemlerinizi halledebilirsiniz. Ancak bu

gmail sms onay

kullanma şartlarından birisi telefon doğrulaması yapılmış bir hesaptır. Yeni üyelik açtığınızda sizden kendi telefon numaranızı isteyecektir Burada kendi numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Veya ikinci bir gmail hesabınızın olmasını isteyebilirsiniz. Her kullanıcıya 1 hesap sağlayan bu sistem ile maalesef ikinci bir hesap için yeni bir hat almak zorundaydınız. Ta ki onaytr.com'u bulana kadar. Artık kolayca sitemiz üzerinden bir google mobil onaylama numarası satın alarak verilen numarayı kullanabilirsiniz. Bu numaralar tek kullanımlık sadece 1 sms için geçerlidir. Yani onay yapıldıktan sonra bu numaraya işlem yapamayacaksınız. Ancak bize gereken sadece onay olduğundan bunun bir önemi yoktur. Sitemiz üzerinden 7/24 otomatik sistem sayesinde sms onay yapabilirsiniz.


Youtube Mobil Onay

Youtube kanalınız varsa sizden bir telefon numarası isteyebilir. Bu çok doğaldır çünkü telefon numarası doğrulaması yapmak sizin gerçek mi yoksa robotmu olduğunuza karar vermek için önemlidir. Youtube'da 1 kanalınız olabilir. Ancak buradan alacağınız youtube sms onay numarası ile birden fazla kanal açabilirsiniz. Sadece yeni bir google hesabı ve buradan alacağınız sanal numara gereklidir. 20+ fazla ülke seçeneği ile 0,20 kuruştan başlayan fiyatlar ile sitemiz üzerinden numara almak çok kolaydır. Bakiye yüklemekte bir o kadar basit ve alt limiti 5 TL olarak belirledik.