Blog

Tinder Fake Numara

Tinder Fake Numara
icon 22/08/2021 18:22:51
icon ...

Tinder SMS doğrulama konusunda sorun yaşıyor ve yeni bir numaraya ihtiyaç duyuyorsanız, doğru adrestesiniz. OnayTR.com üzerinden birkaç dakika içerisinde Tinder sanal numara için fake numara alabilirsiniz. Aldığınız numaraya ait doğrulama kodu, otomatik olarak panelinizde görünecek ve uygulamada kullanabileceksiniz. Sitemize üye olmak için "Kayıt Ol" sayfasına tıklayıp; ad, soyad, mail adresi ve parolanızı girmeniz yeterlidir. Ardından panel üzerinden bakiye yükleyerek servislerimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.



Tinder Numarasız Hesap Açma

Onlarca farklı ülke seçeneği ile OnayTR.com üyeliğinizle Tinder fake numara alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Mobil onay işlemlerinde sektörün lider ismi olan firmamız, güvenli ödeme alt yapısı (Weepay) kullanmaktadır. Kart bilgileriniz bu alt yapı ile tamamen gizli kalmaktadır. En az 5 TL'lik bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. Bakiye panelinizde görüldüğü andan itibaren, ekranda görülen hizmetlerden herhangi birisini seçebilirsiniz. Seçilen hizmet ile ilgili aktif olan ülkeler karşınıza çıkacaktır. Buradan hem fiyatlarına göre hem de uygulamayı kullanmak istediğiniz ülkeye göre bir seçim yapabilirsiniz.


Tinder SMS Doğrulama

OnayTR.com aracılığı ile Tinder sahte numara alımı yaparak, SMS doğrulama ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Dünyanın önde gelen sosyal medya platformlarından birisi olan Tinder, üyelik ve harici bazı kullanıcı işlemlerinde mobil onay talep etmektedir. Kullanıcılar, mevcut telefon numaralarını vermekte kimi zaman tereddüt edebiliyorken, sanal numaralarla işlemlerini gerçekleştiriyor. Bunun için de mobil doğrulama hizmeti almaları gerekiyor.

Tinder türkiye numara

 alabileceğiniz OnayTR.com ile SMS doğrulama yapmak için:

- Siteye kayıt olun.

- Bakiye yükleyin.

- Anasayfada bulunan "Tinder" servisine tıklayın.

- Ülke seçimini yapın. (Her ülke için farklı ücretlendirme uygulanmaktadır, bunu göz önünde bulundurun.)

- Otomatik olarak yönlendirileceğiniz sayfada Tinder kodunu göreceksiniz. Bu kodu uygulamada kullanın.


İşlem sonucunda 10 dakika içerisinde Tinder kodunuz ekrana gelmediyse, bakiyenizden düşen miktar sistem tarafından otomatik olarak geri iade edilecektir. Dilerseniz ardından farklı bir ülke seçimi yaparak ya da aynı ülkeyi seçerek yeni bir kod alabilirsiniz. OnayTR.com; verilmeyen hiçbir kod için ücret almamaktadır. Önceliğimiz, kullanıcılarımızın memnuniyetidir.