Blog

Fake Numara Nasıl Alınır ?

Fake Numara Nasıl Alınır ?
icon 04/01/2022 03:06:47
icon ...

Sanal veya fake numara olan numaralar Virtual numara olarak adlandırılmakta olup belli fiziki adresle bağlantısı olmayan telefon numaralarıdır. Sanal numaralarla tamamen anonim şekilde mesajlaşmanıza imkan tanınmaktadır. Mesaj attığınız kişilere karşı kimliğinizi gizleyebilirsiniz. Gerçek kimliğinizi kullanmadan sanal numaralarla kimliğinizi gizli tutarak mesajlama, arama gibi hizmetleri kullanmanız mümkündür. Özel numaranızı vermek yerine mesajlaşma durumunda kaldığınız kişilere bu numaraları vererek mesajlaşabilirsiniz. İşletmelerde, hizmetlerde kullanım amacıyla Whatsapp fake numaralar kullanılabilir. Toplu şekilde reklam işlemleri için Whatsapp fake numaralar kullanılabilir. Sim kartı olmama durumunda Whatsapp fake numara alma yöntemleriyle numara almanız da kısa sürede mümkün olacaktır. Yabancı lokasyonlu fake numaralar mevcut olup Türk lokasyonlu fake numaralar mevcut değildir.

 

Fake Numara Alma Siteleri

 

Fake numara hizmeti sunan sitemiz kullanıcıların istediği güveni sağlamak amacıyla elinden geleni yapan sistemlerdir. Fake numara alabilmek için hizmetlerimize başvuran ziyaretçilerimizin aklında güven sorunu olmamalıdır. Sektörde uzman hizmetler sunan firmamız 7/24 destek hizmetlerini de sizlere sunmaktadır. Sorunuz, sıkıntınız olursa anında müdahale için de destek hizmetleri ve çalışanlarımız hazır olmaktadır. Fake numara hizmetleri sunan firmamız Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube, Hotmail, Google, Tiktok, Telegram gibi çeşitli uygulamalarda hesaplar açarak profillerinizi onaylatabilirsiniz. Ucuz sistemlerimizden numara almanız çok kısa sürmekte olup aldığınız numaralara sms gelmezse denemeniz için iptal ederek bakiyelerinizi de geri alabilirsiniz.  Otomatik sistemlerimizle paralarınız anında hesaplarınıza tekrar yüklenir.

 

Fake Numara Almanın Avantajları Nelerdir?

 

Fake numaraların yaygınlaşmasıyla her kullanıcıya ayrı fake numara alınması sosyal medya uygulamalarına girişi kolaylaştırmıştır. Tamamen gizli şekilde hesap açılarak onaylatılması mümkündür Yüzlerce fake numara içinde bir tane alarak kendi istediklerinizi yapabilirsiniz. Fake numarayı çeşitli amaçlarla kullanmanız mümkündür. Uygulamalara kayıt olmanın yanı sıra başkalarıyla sohbet etmek için de kullanabilirsiniz. Bu numaraları onay için değil de kendileri için kullanan kullanıcılar olacaktır. Uygulamalar, internet siteleri yapmasa da tek hesaplar kabul edilmektedir. Bu nedenlerle yeni hesaplar için telefon numaralarına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu durumlarda sitemizden uygun fiyatlarla sanalnumara satın alarak kolaylıkla hesap açmanız mümkün olacaktır.