Blog

Youtube Sms Onay Alma - Fake Numara ile Youtube Üyeliği

Youtube Sms Onay Alma - Fake Numara ile Youtube Üyeliği
icon 13/12/2023 09:18:09
icon ...

Youtube SMS Onay Alma

Youtube sms onay alma hizmetleri birçok Youtube kullanıcısının sıklıkla tercih ettiği yöntemlerden biridir. Bu hizmetler kullanıcılarına fiziksel bir sim karta ihtiyaç duymadan ikinci veya üçüncü bir hesap açabilme imkânı tanımaktadır.

Hatta bazı kullanıcılar bu sosyal medya platformlarına şahsi numaralarını girmekten çekindiği için de sanal SMS onay şifreleri alabiliyorlar. Her ne sebeple olursa olsun bu hizmeti çok kaliteli bir biçimde en uygun fiyatlarla yürüten birçok youtube sms onay alma siteleri bulabilirsiniz.


Bilindiği üzere Youtube hesabı açmak ve burada video içerikler yayınlamak günümüzde oldukça popülerdir. Kendinize bir Youtube video kanalı açarken sizden kanal doğrulama yapılabilmesi için bir cep telefonu numarası istenir. Kendi telefon numaranızı girmek istemiyorsanız, sanal SMS onay hizmeti alabilirsiniz.

Fake numara olarak iş gören bir sanal numarayı Youtube sistemine kaydeder ve buna gönderilen SMS onay şifresini anında öğrenerek, bir sonraki aşamada SMS onayı kutucuğuna girebilirsiniz. Böylelikle Youtube hesabınız Youtube telefon numarası işlemi ile aktive edilmiş olur.


Youtube SMS Onay Alma İşlemi Neden Yapılır?

Hiçbir şekilde şahsi telefon numaranızı sosyal medya platformları ile paylaşmak istemiyor olabilirsiniz. Ya da size ikinci bir hesap açma hakkı vermeyen Youtube platformunda ikinci veya üçüncü bir hesap açmak isteyebilirsiniz. Bu durumda Youtube numara onay işlemi akıllıca olacaktır.


Bugün itibariyle birçok sosyal medya platformu kullanıcı hesaplarını açarken ya SMS onay yöntemini kullanıyor ya da sesli yanıt özelliği ile doğrulama yapıyor. Telefon numaranızın dolaşıma sokulmasını istemiyorsanız siz de youtube üyelik numarası hizmeti veren çeşitli web siteleri bulabilirsiniz.


Buralardan edineceğiniz telefon numarasını Youtube üzerine tanımlayabilir ve panele gelen SMS onay şifresi ile üyeliğinizi tamamlar ve Youtube içerik kanalınızda dilediğiniz yayını yapabilirsiniz.


Youtube SMS Onay Alma İşlemleri Nasıl Yapılır?


Sanal bir numara üzerinden Youtube hesabı oluşturarak, hesabınızı hızlı bir biçimde kullanıma açabilirsiniz. Bu hizmeti alacağınız sitelerin güvenilir olup olmadığına mutlaka dikkat etmeniz gerekir.


En güvenilir Youtube numara onaylama sitesini bulduktan sonra, burada kendinize bir kullanıcı profili oluşturmanız gerekiyor. Sonrasında hesabınıza bir miktar para yatırdıktan sonra, numara almak istediğiniz sosyal platformu YOUTUBE olarak seçiniz. (Sitelerde çok sayıda platform seçeneği bulunuyor.)


Numara alma işlemini tamamladıktan sonra YOUTUBE platformunun sizden istemiş olduğu cep telefonu yerine yeni almış olduğunuz bu sanal numarayı giriniz. Ardından bir SMS onay kodu talep edilecektir. Bu kodu da hizmet aldığınız sitenin panelinde çok kısa bir süre içinde göreceksiniz buradan Youtube sms onayı kodunuzu kopyalayın ve Youtube kurulum aşamasında gerekli olan yere yapıştırınız. Artık yeni Youtube hesabınız hazırdır.


Youtube SMS Onay Alma İşlemleri Güvenilir Mİ?


Bu hizmeti almak isteyen kişilerin aklına en başta güvenilir olup olmadığı konusu gelir. Eğer güvenilir bir biçimde SMS onay satışı yapan siteleri bulabilirseniz, bu işlem oldukça kaliteli ve güvenilir olacaktır. Siz de Youtube numara onaylama işlemi için kendi numaranızı kimseyle paylaşmak istemiyorsanız, bu hizmeti değerlendirebilirsiniz.


Son dönemlerde telefon numarasını sosyal medya platformlarına girmek istemeyen kişilerin Youtube sms onay alma hizmeti veren sitelere başvurduğunu görüyoruz. Bu siteler müşterilerine oldukça cüzi rakamlar karşılığında güvenilir bir biçimde sanal SMS onay hizmeti sunuyor.


Sosyal medya uygulamalarının kullanıcılarını belirlerken uygulamış oldukları doğrulama işlemlerinden biri de SMS onay uygulamasıdır. Siz de Youtube sms onay alma işlemleri için, fiziki bir sim karta ihtiyaç duymadan bu işlemi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.