Blog

Yandex Telefon Onayı ve SMS Doğrulama

Yandex Telefon Onayı ve SMS Doğrulama
icon 16/07/2021 22:37:06
icon ...

1997 yılında faaliyetlerine başlayan, dünyanın önde gelen internet hizmetleri şirketlerinden birisi olan Yandex, kurulduğu dönemden bu yana milyonlarca kullanıcıya arama, ulaşım, navigasyon, mail, mobil uygulama gibi alanlarda kolaylık sağlamaktadır. Yandex'in birçok hizmetinden aktif bir şekilde yararlanmak için kullanıcıların hesap oluşturması ve bazı aşamalarda Yandex mobil onay yapması gerekmektedir. Öncelikle Yandex'in ne gibi servislerinin bulunduğuna, ardından

Yandex SMS onay ve doğrulama

işlemlerinin önemine değinelim.


Yandex Servisleri Nelerdir?


-Yandex Mail: Kişisel kullanıcılar için ücretsiz bir hizmet olan Yandex mail ile metin, resim, video ve diğer birçok formatta dosya transferi e-posta yolu ile iletilebilmektedir.


-Yandex Arama: Yandex'in arama servisleri, bugün dünyanın en çok tercih edilen ikinci arama motorudur.


-Yandex Browser: Mobil cihazlardan ve bilgisayarlardan kullanılabilen hızlı ve güvenli bir tarayıcıdır.


-Yandex Haritalar: Dünyanın dört bir tarafından ülkelerin, şehirlerin, caddelerin, sokakların ve aklınıza gelebilecek her türlü adres için yol tarifi alabileceğiniz bir servistir.


-Yandex Çeviri: Hem web sayfalarının hem de metinlerin çevirilerinin otomatik olarak yapılabilmesine ve 100'ün üzerinde dil desteği sağlamasına olanak sunan bir servistir.



-Yandex Disk: Dünyanın neresinde olursanız olun, Yandex'in sunucularına yüklediğiniz dosyalara internet bağlantınızın olduğu her yerden erişebilirsiniz. Kişisel kullanıcılar için Yandex Disk servisi ücretsiz olarak 10 GB alan sağlayabiliyor. Yandex Disk Pro satın alınarak daha yüksek depolama alanlarına sahip olunabilir. 100 GB için aylık 2 Dolar, 1 TB için aylık 10 Dolar ve 3 TB alan için aylık 30 Dolar şeklinde ücretlendirmesi bulunmaktadır. Yandex Disk kullanıcıları, dosyalarını daha güvenli bir şekilde depolamak için ek bir güvenlik faktörü olan Yandex SMS onay işlemini yapabilir. OnayTR.com'dan alınabilecek bir

Yandex fake numara

ile SMS doğrulama gerçekleştirilebilir.


Yandex'in diğer servisleri ise şu şekildedir: Yandex Bilet, Yandex Metrica, Yandex Video, Yandex Webmaster, Yandex Display, Yandex Hava Durumu, Yandex Trafik, Yandex Elements, Yandex Direckt, Yandex Görsel, Yandex Radar, Yandex Oyunlar, Yandex Rehber ve Yandex Saat.


Yandex SMS Onayı Neden Önemli?


Ek bir güvenlik önlemi olması amacıyla ve Yandex'ten bildirim almak amacıyla Yandex kullanıcı hesabına bir cep telefonu bağlanabilir. Şayet hesabın şifresi unutulursa veya e-mail-şifre detayları bir başkası tarafından öğrenilir ve hesabınıza giriş yapmaya çalışılırsa; Yandex'e erişim bu telefon numarası ile sağlanabilir. Bu nedenle Yandex hesaplarına telefon numarası tanımlatmak önemlidir. Özellikle Yandex Disk servisinde kullanılması önerilmektedir. Yandex disk sanal numara satın alınabilecek OnayTR.com ile istediğiniz herhangi bir hesabı onaylı hale getirebilirsiniz.