Blog

Yabancı Numara Whatsapp

Yabancı Numara Whatsapp
icon 17/10/2021 17:41:23
icon ...

Bilindiği üzere Türkiye'deki operatörlerden (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom) alınan numaralar, +90 ile başlar. Bu kod Türkiye'nin kodudur. +90 haricindeki rakamlarla başlayan numaralar ise yabancı numaralardır. Amerika, Almanya, Hollanda, Azerbaycan, vb. onlarca farklı ülkeye ait numaralar, yabancı numaralardır.

Birçok internet kullanıcısı, bu numaralara ihtiyaç duyar. Kimisi ticaret için kimisi mesajlaştığı kişilere, kendisini farklı bir ülkede olduğunu göstermek için kimisi de çeşitli kampanyalara, üyeliklere ve uygulamalara kayıt olmak için yabancı numara almak ister. En çok da yabancı numara Whatsapp kullanmak için ihtiyaç duyulur.


En Uygun Fiyata, En Güvenli Şekilde Yabancı Numara Alma

Yabancı numara almanın pek çok farklı yöntemi bulunuyor. İnternette "yabancı numara nasıl alınır" şeklinde arama yapıldığında, kullanıcıların karşısına çıkan yöntemlerin çoğu güvenli değildir. Web siteleri, kullanıcılara yabancı numara tedarik etme hayaliyle görev yaptırıyor, uygulamalara kayıt olmasını istiyor, bilgisayarına kaynağı belirsiz dosyalar indirilmesini talep ediyor. Bu yöntemlerin tümü zaman kaybıdır ve hem bilgisayarınıza hem de telefonunuza virüs girmesine neden olur.




En güvenli yöntem, binlerce kişinin kullandığı OnayTR.com web sitesidir. Bu site onlarca farklı ülkeye ait yabancı numaraları satın almanız için önerdiğimiz, hakkında tek bir şikayet bile olmayan, kurumsal bir platformdur. OnayTR'den yabancı numara almak için ilk olarak siteye kayıt olunması gerekiyor. Ardından kredi kartı ve banka kartınızla bakiye yükleyerek dilediğiniz ülkeye ait bir sanal numara satın alabilirsiniz.


Yabancı Numara ile Whatsapp Kullanma

Yukarıda bahsettiğimiz Türkiye'nin ilk ve en köklü sanal numara sitesi olan OnayTR.com'dan sanal numara aldıktan sonra, istediğiniz herhangi bir cihazda Whatsapp kullanabilirsiniz. Bunun için Whatsapp uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra sizden istenen alana satın aldığınız sanal numarayı girmelisiniz. Ardından doğrulama kodu gelecek ve bu kodu OnayTR.com panelinden görebileceksiniz.

Site üzerinden yapılan işlemler anlık gerçekleşir ve doğrulama kodunu yalnızca bir kez kullanabilirsiniz. Whatsapp'a kayıtlı yabancı numaranızla artık arkadaşlarınızı kandırabilir, fake Whatsapp açma işlemini gerçekleştirerek ticaret yapabilir, sanki yurtdışından hizmet veriyormuş gibi ticari işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.