Blog

Yabancı Numarayı WhatsApp’a Kaydetme

Yabancı Numarayı WhatsApp’a Kaydetme
icon 19/04/2022 23:51:47
icon ...

Günümüz teknoloji çağı olmasına rağmen, birçok konuda halen internetten yardım alırız. Bu yardımları çoğu zaman araştırarak uygularız. Bazen sevdiklerimiz eş, dost ve akrabalarımız yurtdışında olabilir ve yurtdışında yurtdışı hatları kullandıklarından dolayı onları ülkemizde olduğu gibi kolayca kaydetmemiz mümkün değildir. İşte burada bugün sizlere yabancı numarayı WhatsAppa kaydetme konusunda yolları adım adım göstereceğiz. Sevdiklerimiz ile aramızda olan sosyal medya dışında bağlantılardan biri olan WhatsApp’ta konusuna gelin hep beraber bakalım.


Whatsapp Yurtdışı Numara Kaydetme


Uluslararası numaraları kaydetmede öncelikle ülke kodlarının önemi oldukça büyük ye etmektedir. Kesinlikle ülke kodlarını doğru girdiğinizden emin olmalısınız. Yabancı numarayı WhatsAppa kaydetme konusunda ülke kodu oldukça önemlidir. Ülke kodunun yanlış girilmesi veya eksik girilmesi sonucunda kaydetme işlemi her ne kadar başarılı gibi gözükse de iletişim kuramayacağınız için tüm işlemleriniz hata ile sonuçlanacaktır. yurtdışı whatsapp alma Telefon numarasını sanki o kişiyi arayacakmışsınız gibi girmelisiniz. Şimdi tüm bu maddeleri sizler için toplayalım ve sıralayalım;


- Ülke kodlarını doğru ve eksiksiz girmelisiniz.

- Telefon numarasını kişiyi arayacakmışsınız gibi girmelisiniz.

- Yurtdışı numarası eklerken numaranın başına (+) işaretini koymalısınız.

- Koyduğunuz artı işaretinden sonra numarayı eksiksiz bir şekilde girmelisiniz.

- Baştaki sıfırları eklemediğinizden mutlaka emin olmalısınız.



Yukarda anlattığımız işlemleri doğru bir şekilde ve sırası ile yaptığınız takdirde yabancı numara whatsapp konusunda hiçbir sorun yaşamayacağınızı bilmelisiniz. Bu işlemleri sırası ile tamamladıktan sonra artık sevdikleriniz ile rahat bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. Zor gibi görünen ama aslında birkaç püf noktaya dayanan whatsapp yabancı numara ekleme olayı oldukça basit birkaç adımdan oluşmaktadır. Bu adımlar doğrultusunda da istediğiniz sonuca ulaşacağınızı bilmelisiniz. Bunların yanı sıra yabancı numarayı whatsaba kaydetme konusunda dikkat etmeniz gereken birkaç şey hakkında daha bilgi vermek isteriz, bilgi vereceğimiz konu maddeleri şunlardır;


- Numaranızın başına özel arama kodunu eklemediğinizden mutlaka emin olmalısınız.

- Telefon rehberinize yerel bir numara eklerken normal ekleme işlemine uymalısınız.

- Ülke kodu ile numara arasında mutlaka 9 rakam olmalıdır.

- Ülke kodu olan +52 olan ülkelerden olan Meksika‘da numaranın başına mutlaka 1 koymalısınız.


Yabancı numarayı WhatsAppa kaydetme konusunda verdiğimiz bilgiler ile işinizi eksiksiz halledeceksiniz. Şüphesiz, teknolojiye teşekkür etmemiz gereken mutlak bir konu. Whatsapp yurtdışı numara ekleme iletişim sağlamak için kullanmanın en iyi yönü, internet bağlantısı için zaten ödediğimiz fiyata ek olarak, dünyanın herhangi bir noktasından kişilerle her vakit konuşabilmemizdir.

Teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımıza giren Whatsapp gibi uygulamalar birçok avantajı da beraberinde getirmiştir. Siz de tüm bu yolları kullanarak kolaylıkla işinizi halledebilirsiniz. Ülke kodları ve numarayı bilmeniz halinde bu yöntemleri kullanabilirsiniz. Bu sayede siz de akraba ya da iş görüşmeleriniz için yurtdışı ile kolaylıkla görüşebilirsiniz.