Blog

Whatsapp Numara Alma

Whatsapp Numara Alma
icon 27/06/2021 14:49:25
icon ...

whatsapp numara alma


Günümüzde neredeyse her bireyin hatta çocukların bile telefonları var. Ancak telefon tek başına yeterli değildir. Yanında başkalarını arayabilmemiz ve mesaj atabilmemiz kısaca iletişim kurabilmemiz için gerekli olan şey telekom şirketlerinin sağlayacağı fiziksel telefon hattıdır. Bu hat ve size sağlanan numara ile insanlarla iletişim kurabilir ve telefonunuzu daha etkin kullanabilirsiniz. Eskiden bu hat olayı çok daha önemliydi çünkü akıllı telefon diye bir şey yoktu. Ancak telefonlar akıllandıkça internetle iletişim daha da yaygınlaştı ve bununla beraber gelen hizmetlerden birisi olan Whatsapp için, sadece bir numaraya ve internete ihtiyacımız vardır. Whatsapp ile aynı telefonun uydu aracılığı ile yaptığı gibi internet aracılığı ile arama yapabilir, mesaj gönderebilir hatta görüntülü bile konuşabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden alacağınız bir whatsapp sanal numara ile fiziksel bir hat'a ihtiyaç duymaksızın whatsapp profili oluşturabilecek ve diğer insanlar ile buradan alacağınız sanal numara ile iletişim kurabileceksiniz. 20'den fazla ülke seçeneği ile bu hizmeti onaytr.com'dan güvenle alabilirsiniz. 



Peki nasıl alacağız ?

Öncelikle sitemizde bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Ondan sonra profilinize gelip bakiye yükleme işlemi yapmalısınız. Tamamen güvenilir ödeme sistemini kullanan sitemiz sayesinde 1 dakika içerisinde bakiye yükleyebileceksiniz. Ardından onay beklemeden anında hesabınıza tanımlanan bakiye ile istediğiniz ülke seçeneği ile whatsapp numarası alarak sms gelmesini bekleyeceksiniz. Bu arada telefonunuz ekranına buradan aldığınız numarayı girerek sms ile gelen onay kodunu da telefonunuza gireceksiniz. Bu adımlar oldukça basit ve yapması 5 dakikayı geçmez. Ardından onaylı bir whatsapp sms onay kullanıcısı olarak arkadaşlarınız ile iletişim kurabilirsiniz. 

whatsapp numara alma