Blog

En Uygun Whatsapp Telefon Numaraları

En Uygun Whatsapp Telefon Numaraları
icon 16/07/2021 22:37:06
icon ...

İnternette gezinmek, web sitelerine ve uygulamalara kayıt olmak; güvenle ve özenle gerçekleştirilmesi gereken bir işlemdir. Fakat birçok online platformda güvenlik konusunda endişeler duyarız. Kimi zaman telefon numaramızı paylaşmak istemeyiz, kimi zaman da iletişim bilgilerimizi gizli tutmak isteriz. Bu tür kriterlere dikkat eden internet kullanıcılarının kişisel bilgilerini gizleyebileceği bir yöntem sunuyoruz. Whatsapp, Facebook, Linkedin, Telegram, Twitter ve benzeri sosyal medya mecralarının yanı sıra tüm web sitesi ve uygulamalarda gerek duyduğunuz telefon numarası ihtiyacınızı (kullandığınız telefon numarasını gizlemek suretiyle) en uygun fiyatlarla sağlıyoruz.

Whatsapp SMS onay

en çok talep gören hizmetlerimizden birisidir. Bu hizmet ile yeni bir Whatsapp numarasına sahip olarak kendi telefon numaranızı gizlemiş olur ve dilediğiniz gibi iletişim sağlayabilirsiniz.



Neden Whatsapp SMS Onay Kullanılmalı?

Kişisel telefon numaranızı gizli tutarak, yalnızca iletişim amaçlı yeni bir Whatsapp hattına sahip olabilirsiniz. Ayrıca birden fazla Whatsapp hesabı kullanmak isteyenler, Whatsapp fake numara alma hizmetimiz sayesinde amaçlarına ulaşabilecektir. Bilindiği üzere sisteme yalnızca bir telefon numarası ile kayıt olunabiliyor ve ikinci bir hesap için yeni bir sim kart satın almak gerekiyor. Onaytr.com'un sunduğu mobil onay hizmeti sayesinde dilediğiniz kadar Whatsapp hesabı açabilir, güvenle kullanabilirsiniz.

Whatsapp numara alma

hizmeti, fiziksel bir sim kartı hizmeti değildir. Satın alım sonucunda elde edeceğiniz sanal numara ile kolaylıkla Whatsapp profili oluşturabilirsiniz. 




En Uygun Whatsapp Telefon Numaraları

Kullanabileceğiniz en uygun Whatsapp telefon numaralarından birine sahip olabilmek için birkaç kolay adımda sitemize üye olmanız gerekiyor. Ardından bakiye yükleyerek servislerimizden yararlanabilirsiniz. Numara alma işlemi sırasında platformu kullanmak istediğiniz ülke seçimini yaptıktan sonra size gelen SMS kodunu Whatsapp üzerinde kullanarak hesabınızı onaylı hale getirebileceksiniz


Sanal Whatsapp  Numaraları ile Dilediğiniz Kadar Hesap Oluşturabilirsiniz!

Sanal numaralar ile birden çok

Whatsapp tablet

 oluşturabilirsiniz. Gerek bireysel internet kullanıcıları gerekse kurumsal üyelerimiz bu hizmetinizden faydalanabilir. Sanal telefon numarası piyasasındaki en ucuz fiyatları sunmayı amaçlayan ekibimiz, kullanıcılarına güvenle alışveriş imkanı sunar. Tercih ettiğimiz ödeme sistemlerinde kart bilgileriniz tamamen güvendedir. İşlemleriniz genellikle 5 dakikadan kısa sürmektedir. Şayet 10 dakikadan uzun süre SMS gelmezse, iptal hakkınızı kullanabilirsiniz.