Blog

Wechat Hesap Açma & Wechat Sanal Numara

Wechat Hesap Açma & Wechat Sanal Numara
icon 14/04/2022 23:39:32
icon ...

1 milyarın üzerinde kullanıcı sayısına ulaşan birkaç online mesajlaşma uygulamasından birisi olan WeChat, diğer mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak banka hesaplarıyla entegre olabilen, uçuş rezervasyonu yapılabilen çok yönlü bir platformdur. WeChat üzerinden faturalarınızı ödeyebilir, alışveriş yapabilir, bir restoran ödemesi veya taksi ödemesi gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye'de kullanabilmek için ise wechat hesap açma oluşturmanız ve hesabı bir numara ile açmanız gerekmektedir. OnayTR sanal numara servisi sayesinde istediğiniz ülkeden Wechat için sanal numara alabilir ve WeChat kullanmaya başlayabilirsiniz.


WeChat SMS Onay Kodu


WeChat kayıt olma yer alan kendine özgü QR kod yazılımı ile hesabınıza arkadaşınızı ekleyebilir, iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, gruplar oluşturabilir ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. WeChat sms onay içeriğindeki Moments adlı sosyal araç sayesinde kullanıcılar; fotoğraf ve videolar paylaşabilir, paylaşımlara yorum yapabilir ve beğeni yapabilir. WeChat uygulamasına kayıt olmak için kişisel bilgilerinizin yanı sıra iletişim telefon numaranızı da sisteme tanıtmanız gerekiyor. Bir WeChat numarasına sahip değilseniz veya kullandığınız numarayı diğer katılımcılardan gizlemek istiyorsanız; sanal numaraları kullanabilirsiniz. Ayrıca birden çok WeChat hesabı kullanmayı düşünüyorsanız sanal numara sizin için mecburi bir seçim olacaktır.


WeChat Sanal Numara Alma

Süper uygulama olarak nitelendirilen WeChat; bu unvanını bankacılık, alışveriş ve sosyal paylaşım gibi çok yönlü özelliklerine borçlu. WeChat'in bu avantajlı özelliklerine tanık olmak ve uygulamayı kullanmak için cep telefonu doğrulama işlemini tamamlamalısınız. Herhangi bir telefon numaranız olsun veya olmasın WeChat'te yer almak için sanal numaralar kullanabilirsiniz. OnayTR.com bu iş için adeta biçilmiş kaftan. Dilediğiniz herhangi bir ülke numarasıyla kayıt olabilmenizi sağlayan sanal telefon numarası sunan OnayTR.com, WeChat SMS code (SMS kodu) geldiğinde kullanıcıların paneline yansıtmaktadır. Bu sayede SMS doğrulama işlemi WeChat üzerinden sorunsuzca yapılabilmektedir.


WeChat için Kolayca Fake Numara Edinin!

WeChat için bir telefon numarası doğrulamaya mı ihtiyacınız var? O halde doğru yerdesiniz. Sitemiz üzerinden online olarak hemen bir sanal numara satın alabilir, kendinize ait olan bu numara ile WeChat'e kayıt olabilirsiniz. Dünyanın gizlilik konusunda en çok tercih ettiği mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WeChat'te sanal numaralar ile dilediğiniz kadar hesap oluşturabilirsiniz. WeChat SMS verification / doğrulama işlemini OnayTR'den aldığınız bu numaralarla sorunsuzca halledebilirsiniz. Sanal numaralarla ilgili sorularınız için sitenin en alt bölümünde yer alan Whatsapp destek hattı üzerinden anında bizimle iletişime geçebilirsiniz.