Blog

Viber Numara Alma ve Viber Sanal Numara

Viber Numara Alma ve Viber Sanal Numara
icon 11/04/2022 15:10:21
icon ...

Whatsapp'ın gizlilik sözleşmesi ile ilgili tartışmalar sürerken; binlerce kullanıcı alternatif bir mesajlaşma uygulaması arayışına girdi. Signal ve Telegram gibi gizlilik konusunda hesap sahiplerinin tercih ettiği Viber sanal numara uygulaması; Whatsapp'ta bulunan tüm özellikleri eksiksiz olarak sunduğu gibi; listeler ve topluluklar oluşturmak için de piyasadaki en kullanışlı uygulamaların başında geliyor. Aynı zamanda bir sosyal paylaşım platformu olan Viber üzerinden kullanıcılar 30 saniyelik kısa videolar yayınlayabiliyor. Viber uygulaması, diğer tüm mesajlaşma servislerinde olduğu gibi kullanıcıların cep telefonu üzerinden çalışıyor. Bunun için de Viber SMS activation işlemi (SMS aktifleştirme) gerekiyor.


Viber SMS Doğrulama İşlemi için Sanal Numaralar


Viber uygulamasını mobil cihazlarına indiren kullanıcıları karşılama ekranında ülke ve telefon numarası alanları karşılayacak. Genellikle gizlilik yönünden tercih edilen Viber uygulaması, kullanıcıların gizliliğini bir kat daha artırmak için sanal numaralara yönelmesini de sağladı. Bu sebeple ülkemizde sanal numara konusunda bir numaralı servis olan OnayTR.com, Viber'e kayıt olmak isteyenlerin işini kolaylaştırıyor. OnayTR.com'dan güvenle alabileceğiniz Viber fake number ile hesap oluşturabilir, Viber'in tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.


Viber Hesabını Etkinleştirme


OnayTR.com sitesinden edindiğiniz Viber fake numara ile Viber hesabınızı oluştururken, satın aldığınız telefon numarasına bir SMS kodu gönderilecektir. Bu 6 haneli kodu OnayTR.com'da görüntüledikten sonra Viber uygulamasına girmelisiniz. Kod, Viber'i kullandığınız telefona gelmeyeceği için otomatik olarak algılanmayacaktır. Kodu klavyeden yazarak onaylama işlemini yapmalısınız. Bu işlemden sonra tam ismim, doğrum tarihi ve güncellemeleri alma konusundaki tercihinizi Viber numara alma uygulamasında işaretleyebilir ve Viber'i kullanmaya başlayabilirsiniz. Viber SMS verification (Viber SMS doğrulama) aşaması, hesabınızın gerçek bir kişi tarafından kullanılıp kullanılmadığının anlaşılması için uygulamanın tabi tuttuğu bir mecburi işlemdir. Doğrulama yapmadan uygulamayı kullanmanız mümkün değildir. Her bir telefon numarası yalnızca bir Viber hesabında kullanılabilir.


Viber Aktivasyon Kodu Gelmezse Ne Olur?


Viber aktivasyon kodunun gelmemesinin iki farklı nedeni vardır. İlki uygulama kaynaklıdır ve kullanıcıların birçoğu Viber onay kodunun gelmemesinden şikayet etmektedir. Genellikle birkaç dakika sonra bu sorun kendiliğinden düzelir. Bir diğer neden ise OnayTR.com'un çalıştığı servislerdeki yoğunluktur. Bu durumda OnayTR.com kullanıcısından ücret alınmaz ve düşen bakiye kullanıcı hesabına kesintisiz olarak aktarılır.