Blog

Twitter Sms Onay Nasıl Yapılır ?

Twitter Sms Onay Nasıl Yapılır ?
icon 17/02/2022 06:10:47
icon ...

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan Twitter da ikinci üyelik açılabilmesi, onaylı kullanıcı olabilmek amacıyla OnayTR eşsiz hizmetler sunmaktadır. Profesyonel hizmetler sunan sitemiz de 7/24 otomatik şekilde bakiye yükleyerek numara alabilir, onay işlem gerçekleştirebilirsiniz. Otomatik sistemlerimiz sayesinde hızlı şekilde satın aldığınız numaralara mesaj gelmişse işlemleri iptal ederek bakiyelerinize geri yüklendiğini bilmeniz gerekmektedir. Bir kısımda sıkıntı veya sorun olursa sürekli destek talebinde bulunabilirsiniz. Canlı destek alanından kısa zamanda cevap alabilirsiniz. Canlı destek kısmı aktifse yazarak her konuda destek almanız mümkün olacaktır.  Ödeme konusunda sorun yaşamanızı engelleyen sistemimiz 3D secure güvenlik sistemlerini kullanmaktadır.

 

Twitter Sms Onay İşlem Adımları Nasıldır?

 

Twitter uygulamasından onay kısa mesajı alabilmek için Twitter sitesinden üyelik açmanız gerekmektedir. Açılan üyeliği telefon doğrulaması yapabilmek için ayarlar kısmından telefon eklenmesi gerekmektedir. Twitter uygulamasından çeşitli ülkeler arasından biri alınarak Twitter’ın numara ekleme kısmına girilmesi gerekmektedir. Twitter’dan sms onay kodu gelmesi ardından numara panelinden kodlara ulaşabilirsiniz. İşlemler basit ve kolay şekilde gerçekleşmektedir. İşlemlerin yapılması ardından Twitter sitesinde onaylı kullanıcı olmanız mümkündür. Kullanıcılarımızın güvenliği OnayTR her zaman önceliklidir. Twitter numara onay işlemleri diğer servislerde online ödeme konularında dünyanın önde gelen sistemlerinin ödeme alt yapılarını kullanmaktadır. Kredi ve banka kartı alternatifiyle yapacağınız ödeme işlemleri 256 bit SSL güvenlik sertifikalarımızla güvence altında bulunmaktadır.

 

Twitter Sms Onayının Avantajları Nelerdir?

 

Sosyal medya, oyun, dizi ve film izleme uygulamalarında üyelik açarken kişisel verilerinizi korumanız için tek kullanımlık sms onay mobil onay hizmetleri sunulmaktadır. Yurtdışı numaralarından olan, şahıslar üzerine kayıtlı olmayan, yurtdışında olan operatörlerce satışa sunulan sanal numaralar genellikle tüm dünyada sms onaylatmak amacıyla kullanılmaktadır. Mobil telefon numaranız yoksa veya mevcut numaralarınızı kullanmak istemiyorsanız onay kodları girme işlemlerini OnayTR'den alacağınız kodlarla kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Tüm sms onaylatma, mobil onay hizmetlerinin kullanımları tamamen yasal şekilde kullanmak amacıyla sunulmaktadır. Kullanıcı odaklı çalışan sistemimiz hızlı şekilde işlem yapabilmenize imkan tanıyacak şekilde tasarlanmıştır. Canlı destek kısmından alanında uzman personellerimiz her zaman destekçiniz olacaktır.