Blog

Telegram Sms Onay Nasıl Yapılır ?

Telegram Sms Onay Nasıl Yapılır ?
icon 28/12/2021 13:58:18
icon ...

Telegram uygulamasında çok sayıda hesap açarak Telegram numarası almak çok kolay olmaktadır. Sistemlerimizden açacağınız üyelikle kolay şekilde hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Telegram gibi internet üzerinden iletişim ve sohbet uygulamaları her telefon numarasına bir hesap açma zorunluluğu getirmiştir. Bu durumlarda fake telefon numaralarına ihtiyacımız olmaktadır. Ucuz fiyatlarla sitemizden alacağınız numaralarla telegram uygulamasında kayıtla gelen sms onay kodlarını girerek hesap açmanız da mümkün olacaktır. 7/24 destek sunan sistemlerimiz hizmetinize açılmış olup numara almak da son derece basit olmaktadır. 2 dakika içinde numaralarınıza sms gelmezse işlemleri iptal edebilir, yeni numaralar da alabilirsiniz. Çok sayıda ülkede hizmet sunan Onaytr sms gelmesi ardından telegram uygulamasını kullanmanıza da imkan verir.

 

Telegram Sms Onay Alma İşlemleri

 

Telegram uygulamasında sms almak isteyenler sitemizden yararlanabilir. Sitemizde çalışmayan numaralar iptal edilerek yenilerinin alınmasına imkan tanınmaktadır. Tamamen güvenilir ödeme sistemlerini kullanan sitemiz tam otomatik durumda olduğundan bakiye yüklediğiniz an parayı hesabınıza yansıtır. Bakiyelerinizle istediğiniz ülke kodlarını uygun fiyatlardan satın alma şansı da yakalamış olursunuz. Aldığınız numaralar çalışmazsa iptal ederek bakiyelerinizi geri alabilirsiniz. Telegram uygulaması binlerce grup arasından ihtiyacınız olan grubu da sizlere getirmektedir. Telegram mobil sms müzik, film grupları, ders gruplarını bile sizlere sunabilir. Kendi telefon numaranızı vermek istemediğinizde sitemizden alacağınız numaralarla kolaylıkla hesap oluşturmanız da mümkün olacaktır.

 

Sanal Numaralar Nasıl Kullanılır?

 

Kullanımı oldukça basit olan sanal numara hizmeti sosyal medya uygulamaları, alışveriş siteleri gibi pek çok uygulamaya rahatlıkla girmenizi sağlamaktadır. Çeşitli ülkelerden istediğiniz sosyal medya uygulamaları için sms onay hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Çok uygun rakamlara Instagram, Facebook, Telegram, Snapchat gibi platformlarda telefon onay yapılması için kullanabilirsiniz. Numara satın almak için sistemimiz üzerinden kayıt olmanız ardından hesaplarınıza giriş yaptıktan sonra bakiye alanından ödeme sistemi güvencesiyle her karttan bakiye yüklemeleri yapabilirsiniz.  Bakiyelerinizi yükledikten sonra çok sayıda ülke, çeşitli servisler arasından istediğini platforma giriş yaparak sms onayı almanız ardından uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. İnternette gizliliğinizi koruyarak kendi numaralarınızla onay almak istemediğiniz zaman sanal numaralarla sms onay işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.