Blog

Numara Onayı Yapılan Uygulamalar 2022

Numara Onayı Yapılan Uygulamalar 2022
icon 02/03/2022 03:23:25
icon ...

Sms ve Numara Onayı Hangi Uygulamalarda Kullanılır ?

 

Teknolojinin hızla gelişmesiyle sizlere sunduğumuz hizmet alanımız da gelişme göstermektedir. Süper hızlı şekilde çalışan sistemlerimizde işlevsel ve basit panellerimizle sizlere en iyi hizmetleri sunmaktayız. İnternet sitelerine ve sosyal medya uygulamalarına kaydolurken gereken sms onay kodu piyasada çok ucuz fiyatlara, ödemelerde %0 komisyon oranıyla sizlere sunulmaktadır. OnayTR'de yüklediğiniz miktar kadar bakiye sahibi olursunuz. Hemen kayıt olarak kolaylıkla sanal numara alıp sms onayı yapmanız mümkün hale gelmiştir. Sms onay ve numara onay sistemlerimiz telefon doğrulamasına verilen addır. Bu web sitelerine telefon numarasını vermek istemeyen kullanıcılarımıza sahte telefon numarasıyla sms onayı yapmak amacıyla hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Fake numara alarak sms doğrulaması yapılmak isteniyorsa hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

 

Sms Onay Sisteminde Tercih Edilen Platformlar Nelerdir ?

 

Sms onay sistemleri sosyal medya uygulamalarından dizi ve film uygulamalarına kadar pek çok alanda uzun yıllardır kullanılmaktadır. Bu sistemlerde kişisel hesaplar tercih edilmektedir.  Özel verileri gizlemek, hesap güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan sistemlerdir. Sanal numaralar için alınan kodlarla sms onayı gerçekleştirilir. Düşük fiyatlarla tek kullanımlık sanal numara hizmeti veren OnayTR dünya çapında tüm sosyal medya siteleri, çeşitli uygulamalarda hesap açabilmeniz için tek kullanımlık sanal numara anlamına gelmektedir. Tek yapılması gerekense siteye ücretsiz üye olarak ihtiyacınız olan numaraları almak için bakiye yüklemektir.

 

Numara Onayı Yapılan Ülkeler ve Sms Onayı Hizmeti

 

Sms onayı hizmeti veren firmamızdan istediğiniz ülkelere ait kodları alabilir sitelere kayıt olma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sistemlerimizde onay kodu verme işlemleri garantili şekilde çalışır. Tamamen güvenilir sistemlerimizde ödeme alt yapımız 3d güvenlikli olarak güçlendirilen SSL sertifikalarıyla hizmet vermektedir. OnayTR'de Amerika, Fransa, İngiltere, Almanya, İspanya, Yunanistan, Rusya, Hollanda, İspanya, Hollanda, Çekya, Azerbaycan, Bulgaristan, Katar, Kuveyt, Gambia, İtalya, Tayland, Nijerya, Polonya, Hırvatistan, İsveç, Kanada, Kazakistan gibi ülkeler için sms onay hizmetleri OnayTR aracılığıyla sunulmaktadır. Alınan numaraya mesaj gelmezse ücretlendirmeler iade edilmektedir. Sms gelen durumlarda bile uygulamanın gelen kodları kabul etmemesi durumlarında uygulama kaynaklı sorunlar mevcuttur diyebiliriz.