Blog

Sms Onay Nedir ?

Sms Onay Nedir ?
icon 16/12/2021 23:54:55
icon ...

Sosyal medya uygulamalarına abone olurken telefon numarasını vermek istemeyen kişiler için sms onay sistemleri geliştirilmiştir. İşlevsel paneller aracılığıyla kullanımı kolay sistemlerimizde sms onay kodları kolaylıkla ulaşabileceğiniz yapıdadır. Sistemlere yüklediğiniz bakiyeleri Instagram, Facebook, Twitter, LinkedLn gibi pek çok sosyal medya ağında mobil onay işlemi için kullanabilirsiniz. Mobil onay alanında tecrübeli OnayTR müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta ve modern arayüz tasarımları, gelişmiş alt yapısıyla ayrıcalıkların da farkına varabilmenizi sağlamaktadır. Zengin ülke, servis seçeneklerimiz kolay ödeme imkanıyla, çeşitli sistemlerle bir arada bulunmaktadır. Sms onay hizmeti sunan sistemlerimize de ücretsiz şekilde kayıt olabilirsiniz. Online ödeme imkanıyla bakiyenizi sisteme tanımlayabilirsiniz. Mobil onay doğrulama işlemleri yapılması istenen hizmet seçilmelidir. Doğrulama için gelen kod kontrol edilmelidir. Ödemelerde herhangi bir komisyon ücreti alınmamaktadır. Bakiyeleriniz yüklediğiniz TL kadar dolmaktadır. Piyasada yer alan en uygun fiyatları sunan OnayTR sms onay kodunu süper hızlı şekilde saniyeler içinde almanızı işlevsel ve basit panalleriyle sağlamaktadır.

 

Sms Onay Sistemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 

Kişisel numaralarınızı herhangi bir site ya da sistemlere yaptığınız üyeliklerde kullanmak istemiyorsanız farklı yerlerden mesaj almak istemiyorsanız sms onaylarını kendi numaranızdan yapmak istemiyorsanız ihtiyacınız olan hizmetler OnayTR tarafından sağlanmaktadır. Local numaralar yerine mobil bir veya daha çok numara alarak çeşitli işlemlerde kullanabilirsiniz.  Mobil onayı devam eden mail adreslerine ihtiyacınız olduğunda sistemlerimizden ücretsiz mobil onay işlemlerini gerçekleştirebileceğinizi bilmelisiniz. Kendi mail adresiniz, ad soyadınızla bir kezlik olmak üzere sms onay kodu gönderilecek numaranızla sms onay hizmetlerini kullanabilirsiniz. Çeşitli internet sitelerinde, uygulamalarda sms onay hizmetleri kullanımı durumu olacaktır. Gmail, Instagram, Twitter, Facebook, Telegram, Linkedln gibi mobil onay yapılacak site, uygulamalardan bir kaçıdır.

 

Sms Onay Sisteminin Avantajları Nelerdir?

 

Sms onayı kodları sosyal medya uygulamalarına kaydolurken gereken kodlardır. Sistemlerimize kaydolduğunuzda numaralarınıza gelen kodları anında görerek onaylama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aldığınız numaralarla hesap açarak onaylarınızı rahat şekilde yapabilirsiniz. Sms onay hizmetlerimiz düşük ücretlerle karşınıza çıkmakta olup sitemizden uygun fiyatlı hizmetlerimizden, istediğiniz ülkeye ve servise ait kodları alarak faydalanabilirsiniz.