Blog

Sim Kartsız Tablette Whatsapp Kullanma

Sim Kartsız Tablette Whatsapp Kullanma
icon 16/07/2021 22:40:15
icon ...

Bilindiği üzere Whatsapp mesajlaşma uygulaması, yalnızca sim kart destekleyen cihazlarda çalışabiliyor.

Sim kartsız tablete Whatsapp

kurmak için ise farklı bir yol izlenilmesi gerekiyor. Yazımızda sizlere tablet sahiplerinin en çok merak ettiği konulardan olan tablete nasıl Whatsapp indirilir ve tablette nasıl Whatsapp kullanılır, sorularına cevap bulacağız.


Tablete Whatsapp Yüklemek ve Sorunsuz Bir Şekilde Çalıştırmak

Sim kart girişi olmayan tabletlerde rahatlıkla Whatsapp uygulamasını kullanabileceğinizi belirtmek isteriz. Bunun için takip etmeniz gereken bazı adımlar mevcut. Bu adımları sırasıyla şu şekilde uygulamanız gerekiyor:


Tabletinizde mevcut bir Whatsapp uygulaması varsa bunu cihazınızdan kaldırın. Gmail hesabınız yoksa yeni bir Gmail hesabı oluşturun, varsa mevcut Gmail hesabınızla oturum açarak rehberinizdeki numaraları Whatsapp'a senkronize edin.


Sonraki adımda numaralarınızı senkronize edebilmek için bilgisayar üzerinden sırasıyla Google oturumu açın ve Rehber bölümüne gidin. Rehber kısmına gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor.


Kişilerinizi kaydederken Whatsapp uygulamasında görünmesi için "Starred in Android" seçeneği işaretlenmelidir. Bu işlemin akabinde artık tabletinize dönebilirsiniz.


Tablete Whatsapp telefonsuz bir şekilde kurmak için mesajlaşma uygulamasını Google Play üzerinden değil de Whatsapp'ın web sitesi üzerinden veya APK formatında indirmeniz gerekiyor. Eğer Google Play üzerinden indirmeyi denerseniz cihazınızın Whatsapp ile uyumlu olmadığı yönünde bir uyarı alacaksınız.


Bundan sonraki aşamada artık Whatsapp uygulamasını çalıştırmanız gerekecek. Mevcut bir sim kartınız varsa ve herhangi bir Whatsapp'a kayıtlı değilse kolaylıkla uygulamayı çalıştırabilirsiniz. Doğrulama kodunu, sim kartınızı taktığınız bir akıllı telefona alabilirsiniz. Bu kodu tabletinizde sizden istenen aşamada girerek uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.


sim kartsız tablete whatsapp açma


Eğer Whatsapp'ı kullanacağınız mevcut bir numara yoksa veya farklı bir numaraya Whatsapp kurmak istiyorsanız:

OnayTR.com web sitesinden uygun fiyata bir sanal numara satın alabilirsiniz. Bu site herkes tarafından kullanılan, güvenli bir sanal numara alma sitesidir.

Ortalama 1 dakika içinde sanal numaranızı satın alabilir, doğrulama kodunu edinebilirsiniz.

Sanal numara alma

konusunda aklınıza takılan tüm konuları OnayTR.com sitesine giderek öğrenebilirsiniz.

Artık

hatsız tablete Whatsapp

uygulamasını sorunsuzca kurduktan sonra OnayTR.com'dan aldığınız sanal numaranızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, görüntülü görüşme, dosya aktarımı, vb. Whatsapp'ın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.