Blog

Signal Fake Numara Alma - Signal Mobil Onay

Signal Fake Numara Alma - Signal Mobil Onay
icon 19/06/2021 16:36:17
icon ...

Signal Mesajlaşma Uygulamasında Mobil Onay


Son dönemlerde Whatsapp'ın kullanıcılarına gizlilik sözleşmesindeki dayatmaları neticesinde gündeme gelen Signal uygulaması, herhangi bir kar amacı gütmeyen Signal Vakfı ve Signal Messenger LLC tarafından geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulamasıdır. Uygulamaya Windows, Mac ve Linux işletim sistemli bilgisayarlardan, Android, iPhone ve iPad mobil cihazlarından erişilebilmektedir. "Özgür Konuşun" sloganı ile adından bahsettiren uygulama, gizliliğe odaklanmış bir iletişim deneyimi sunmaktadır.


Signal Uygulamasının Öne Çıkan Özellikleri

-Açık kaynaklı bir protokole sahip Signal uygulamasında mesajlaşmalar, uçtan uca şifreleme ile son derece güvenlidir. Bu yönüyle kullanıcıların iletileri; ne uygulama geliştiricileri tarafından ne de üçüncü kişiler tarafından okunamaz veya dinlenemez.


-Signal uygulamasında gizlilik, isteğe bağlı değildir. Uygulamanın gayesi kullanıcıların iletilerini ve aramalarını gizli tutmaktır.


-Uygulamada yazılı ve sesli iletiler, fotoğraflar, videolar, GIF'ler ve çeşitli formatlarda dosyalar ücretsiz bir şekilde paylaşılabilmektedir. -Kullanıcılar Signal uygulaması üzerinden yüksek kalitede sesli ve görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilir.


-Whatsapp, Bip, Messenger ve Telegram uygulamalarındaki gibi grup sohbetleri yapılabilir.


-Uygulamada reklamlar bulunmamaktadır.


-Signal; kar amacı gütmeyen bağımsız bir kuruluş özelliğine sahiptir. Herhangi bir teknoloji şirketi ile ortaklığı yoktur. Uygulamanın geliştirilmesi, yardım ve bağışlar ile desteklenmektedir.


-Cep telefonu numaraları ile aktive edilebilen bir uygulamadır. Kullanıcılar Signal mobil onay işlemini yalnızca tek bir telefon numarası ile gerçekleştirebilir. İkinci signal hesabı için farklı bir cep telefonu numarasına sahip olmak gerekir.



Sanal Numara ile Signal Kullanma


Signal uygulamasını kullanmaya başlamak için daha önceden bu uygulamada kullanılmamış olan bir cep telefonu belirtilmesi şart. Daha önceden cep telefonu numarasını Signal mesajlaşma uygulamasında kullanmış kişiler veya numarasını gizleyerek kayıt olmak isteyenler sanal numaralar ile bu işlemi yapabilmektedir.

Signal fake numara

sayesinde gerçek bir telefon numarasını kullanır gibi bir Signal hesabı oluşturulabilir.


OnayTR.com üzerinden çok cüzi fiyatlara Signal için sanal numaralar satın alınabilir. Signal hesabı oluşturulurken OnayTR.com'dan alınan numaralar kayıt aşamasında istenen alana girilir ve sistem üzerinden otomatik olarak onay kodu OnayTR.com kullanıcısına iletilir.