Blog

Telegram'da ikinci hesap nasıl açılır ?

Telegram'da ikinci hesap nasıl açılır ?
icon 20/12/2023 08:36:33
icon ...

İkinci Bir Telegram Numarası Nasıl Alınır?

Telegram’da ikinci hesap nasıl açılır ? neden kullanılır? Mobil uygulamalar içinde bize mesajlaşma ve arama hizmeti sunan birçok uygulama bulunur. Çoğunlukla uçtan uca şifrelenmiş bu uygulamalar içinde Telegram’ında ön plana çıktığını görüyoruz.

Telegram uygulaması da her kullanıcıya bir hesap mantığı ile çalışan platformlardan biridir. Son dönemlerde fake numara alma uygulamalarının fazlası ile arttığını görüyoruz. Kullanıcılar belli platformlar üzerinde birden fazla hesap açmak istediklerinde bu yola başvuruyorlar. Whatsapp, Telegram gibi uygulamalar, kullanıcılarına bir hat üzerinde iki ya da daha fazla profil açabilme imkânı tanımıyor.


Bu durumda ise kullanıcılar artık sanal numara hizmetlerine yöneliyor. Sanal numara hizmetleri aslında bir gereklilik olarak karşımıza çıkıyor. Bir platformda iki ayrı veya daha fazla profil oluşturmak istiyorsanız bu hizmeti kullanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde birçok ülkeye ait sanal numaralar üzerinden Telegram hesabı açabilirsiniz. O halde, Sanal Telegram numarası nasıl alınır?



Sanal Numara Kullanarak Telegram Hesabı Açma


Whatsapp, Telegram ve benzeri, uçtan uca şifrelenmiş mobil sohbet platformları, aynı cep telefonu ile birden fazla hesap oluşturmaya izin vermiyor. Ancak çoğu kullanıcı çeşitli sebeplerden ötürü ikinci veya üçüncü bir Telegram hesabına ihtiyaç duyabilir.

Güvenilir sanal numara hizmeti sunan onaytr üzerinden siz de Telegram için numara alma hizmeti alabilirsiniz. Almış olduğunuz bu numaralar tek kullanımlıktır ve sadece Kanada Telegram hesabı açmak için kullanılır. Dilediğiniz süre boyunca sms onay yolu ile aldığınız Telegram hesabını kullanabilir ve işiniz biter bitmez kapatabilirsiniz.


Sanal numara hizmetleri alırken dilediğiniz ülkeyi tercih edebilirsiniz. Kanada’da bunlardan biridir. Yani, tek kullanımlık numaranız, Kanada telefon numarası olarak belirlenecektir. Siz de açmış olduğunuz hesabı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bu hesapla işiniz bittiğinde de dilediğiniz zaman Telegram hesabını silebilirsiniz. Peki, kanada Telegram numarası nasıl alınır? Nasıl kullanılır?


Telegram Kanada Numarası Nasıl Alınır?


Sanal numara hizmeti sunan güvenilir siteleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Siteye erişim sağladıktan sonra telegram numarası alma işlemi için yapılacaklar:


- Siteye girdikten sonra kendinize bir kullanıcı profili oluşturunuz.


- Ardından boş olarak görünen bakiye hesabınıza bir miktar yükleme yapınız.


- Numara alma işlemi için bir sürü platform içinde “Telegram” sekmesini seçiniz.


- Buradan karşınıza çıkan ülkeler içinde “Kanada” seçeneğini seçtikten sonra “Numara Al” butonu ile ilerleyiniz.


- Numaralarım panelinde görülen Kanada telefon numarasını kopyalayarak, Telegram kurarken telefon numarası bilgisi için ayrılan kısma yapıştırınız.


- Sizden bir onay kodu beklenecek, tekrar site paneline dönün ve orada aldığınız numaranın karşısına gelecek olan şifreyi kopyalayarak, Telegram SMS onay bölümüne yapıştırınız.


- Artık sanal numarası nasıl alınır diye düşünmenize gerek yok, artık Telegram hesabınız hazırdır. Dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.


Telegram Numara Alma İşlemleri Ne Kadar Güvenilirdir?


Bu hizmeti almak için en başta güvenilir olan siteleri tercih ediniz. Bunun dışında ise Telegram için numara alma işlemi ve sanal numara hizmetleri bir gerekliliktir ve güvenilirdir. Doğru internet sitesinden alınan hizmetlerle hiçbir problem yaşamazsınız.


Numaranızı aldıktan sonra eğer site paneline henüz SMS şifresi gelmediyse, almış olduğunuz hizmeti anında iptal edebilir ve 15 dakika sonra yeni numara alma girişiminde bulunabilirsiniz. Bu uygulama da çalışmayan numaralar için, alınmış bir tedbirdir.


Artık, Telegram da ya da diğer platformlarda birden fazla kullanıcı profili oluşturmak istediğinizde, ikinci veya üçüncü bir sim kart almanıza gerek yoktur. İstediğiniz her ülke için bir sanal numara edinebileceğiniz gibi sms onay numarası alma işlemi de oldukça kolaydır.

Siz de vakit kaybetmeden Güvenilir Telegram numarası nasıl alınır diye site site gezmeden, en hızlı şekilde bu hizmetten faydalanabilirsiniz.