Blog

Yabancı Numara Nasıl Alınır

Yabancı Numara Nasıl Alınır
icon 16/07/2021 22:40:15
icon ...

Dakikalar İçerisinde Yabancı Numara Alma İşlemi Gerçekleştirin!

Birçok platformda ihtiyacınız olan numaraları kullanmak için OnayTR.com aracılığı ile uygun fiyata yabancı numara alabilirsiniz. Web sitemiz herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmış olup; saniyeler içerisinde servislerimizden yararlanmanızı mümkün kılıyor. Öncelikle ücretsiz bir şekilde hesap oluşturmalı, ardından kredi ve banka kartınızla bakiye yüklemeli, son olarak da servislerimizden dilediğinizi seçerek fake numara alma işlemini gerçekleştirmelisiniz. Tüm bu işlemler ve dahası için merak ettiğiniz tüm konuları "Canlı Destek" menüsü üzerinden bize iletebilir veya Anasayfa'da bulunan "Sık Sorulan Sorular" bölümüne göz atabilirsiniz.


Yabancı Numara Almak Çok Kolay!

Türkiye'nin en kaliteli SMS onay firması olan OnayTR.com; kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor. Sektörün en ekonomik fiyat politikalarına sahip olması, Whatsapp, Twitter, Facebook, Microsoft, Azure, Yemepsepeti, Google, Instagram ve daha birçok platform için doğrulama kodu hizmeti sunması, alınan numaraların yalnızca bir kişiye ait olması ve her konuda destek sunan deneyimli ekibe sahip olması bu avantajlarından bazıları. Peki

yabancı numara alma

için yapılması gerekenler neler, bunlardan bahsedelim.

- OnayTR.com'a kayıt olmak (mail adresi, isim-soyisim bilgileri ile)

- Üye olduktan sonra hesaba en az 5 TL'lik bakiye yüklemesi

- Yükleme bakiyeye yansıdıktan sonra paneldeki servislerden herhangi birisinin seçilmesi

- Servisler seçildikten sonra istenilen herhangi bir ülke seçimi

- Yönlendirilen sayfada doğrulama kodunun alınması

- Doğrulama kodunun, seçilen servislere ait platformlarda kullanılması

Hepsi bu kadar. Artık dilediğiniz servise ait bir doğrulama koduna sahipsiniz. Bu numaralar yalnızca 1 kod için kullanılabilir. Aynı numaraya ait birden fazla kod kullanılmamaktadır.



Numara Aldıktan Sonra Kod Gelmezse Ne Yapılmalı?

OnayTR.com, kullanıcılarına garantili kod hizmeti sunmaktadır. Eğer aldığınız numaraya ait SMS gelmezse, 10 dakika süreyle iptal etme hakkına sahipsiniz. Satın alma yaptıktan sonra yönlendirileceğiniz sayfada yer alan "İptal" butonuna basarak bakiyenizin iade edilmesini talep edebilirsiniz. Genellikle servislerin çok yoğun olarak kullanıldığı zamanlarda bu tür problemler oluşmaktadır. Çok nadir olsa da, OnayTR.com bu tür durumlarda müşterilerini mağdur etmemek adına koşulsuz şartsız ücret iadesi gerçekleştirmektedir.