Blog

Paypal İçin Yabancı Numara Nasıl Alınır ?

Paypal İçin Yabancı Numara Nasıl Alınır ?
icon 22/03/2022 02:55:27
icon ...

Paypal için yabancı numara nasıl alınır sorusu Türk kullanıcıların internet tarayıcılarında sıklıkla arattığı sorulardan biridir. İşletmeler ve bireysel kullanıcılar için ödeme hizmet ve çözümleri sunan PayPal üzerinden şu işlemler gerçekleştirilebilir:


- Şirket veya bireysel olarak alışveriş yapılması


- Ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi


- Para transferlerinin sağlanması


Paypal Hesabı oluşturmak isteyen bireylerin e-posta adreslerini, kredi kartı veya banka kartı bilgilerini, cep telefon numaralarını sisteme kaydetmeleri yeterlidir.


Paypal için yabancı numara nasıl alınır sorusunu Türk vatandaşların sıklıkla sorma sebebi PayPal’ın Türkiye’de hizmet vermemesidir. Bu sebepten ötürü Türk kullanıcılar sahip oldukları farklı ülkelere ait sanal numaralar ile PayPal üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler.



Güvenli biçimde Paypal için yabancı numara nasıl alınır sorusunun cevabı OnayTR'yi tercih etmenizdir. OnayTR üzerinden satın alacağınız farklı bir ülkeye ait olan sanal numara ile PayPal hesabınızı oluşturabilirsiniz. PayPal hesap oluşturma aşamalarında ilk olarak şirketin web sitesine VPN kullanarak giriş yapmanız gerekir. VPN kullanmadığınız takdirde sistem Türkiye’de hizmet verilmediğini belirtir ve işleme devam etmenize izin vermez. Kullandığınız VPN’in ip adresini aldığı ülke sahip olduğunuz yabancı sanal numaranın uyuşmasına dikkat edin, sistem sizin VPN ip adresi üzerinden hangi ülkenin vatandaşı olduğunuzu anlamaktadır. Belirtiğiniz sanal numara ve göstermelik adres işlemleri tamamlamak için yeterlidir. Sistem şüpheli bir durum tespit ederse belirtiğiniz sanal numaraya bir doğrulama kodu gönderir. Kayıt oluşturduğunuz PayPal hesabına banka hesabınızı tanımlamanız Paypal kullanmak için yeterlidir. Banka hesabınızın Türkiye’de bulunması sorun oluşturmaz.


Paypal için yabancı numara nasıl alınır sorusuna doğru ve güvenilir cevap alabildiğiniz OnayTR'den yabancı ülkelere ait sanal numaraları kolaylıkla satın alabilirsiniz.


PayPal Fake Numara Doğrulama


Paypal için yabancı numara nasıl alınır sorusunu Türk kullanıcıların sıklıkla sormasının sebebi PayPal’ın Türkiye’de hizmet vermemesidir. Fakat bu durum Türk vatandaşların PayPal’ı kullanmasına engel değildir. PayPal’ın hizmet verdiği bir ülkeden sanal numara satın alarak hesap doğrulama işlemleri kolayca gerçekleştirilebilir.


PayPal fake numara doğrulama işlemlerinin nasıl geçekleştiğini merak edilebilir. Satın alınan sanal numaranın kayıtlı olduğu ülkede PayPal’ın hizmet vermesi, PayPal’ın web sitesine bu ülkeye bağlı VPN ile girilmesi, göstermelik bir adres belirtilmesi yeterlidir. PayPal belirttiğiniz sanal numaraya doğrulama kodu gönderir. Adımlara uyarak Paypal fake numara doğrulama işlemlerini tamamlamış olursunuz. İkinci aşamada banka bilgilerinizi girmeniz yeterlidir.


Paypal için yabancı numara nasıl alınır, yabancı sanal numaralar güvenli şekilde nerede satılmaktadır sorularının cevabı OnayTR'yi tercih etmenizdir. Güvenli, hızlı ve risksiz yabancı numara almak için firmamızı tercih edin.