Blog

Outlook Sms Onay Nasıl Yapılır ?

Outlook Sms Onay Nasıl Yapılır ?
icon 20/03/2022 16:07:25
icon ...

Son yıllarda teknolojinin hızla gelişmesi beraberinde pek çok hizmeti de getirmiştir. Firmamızda sunulan hizmetler arasında olan sms onayıyla bilgilerinizi girmeden uygulamaları kullanma şansı yakalayabilirsiniz. Gerçek telefon numaranızı paylaşmadan Microsoft uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Outlook telefon onay işlemleri fake numara ihtiyacı olduğunda kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır. Gizlilikten endişe duyulduğu zamanlarda hesap açarken kendi telefon numaranızı paylaşmadan fake numarayla hizmet verebilirsiniz. Outlook sms onay servisi bu durumlarda sizlere yardımcı olacaktır. Telefon numarasını paylaşmak istemeyen kişiler sistemleri kullanarak sahte telefon numaraları alabilir. Hesap açılırken de bu sahte telefon numaraları kullanılabilir. Tek kullanımlık numaralarla gizlilikten endişe duyulmadan sms onay işlemleri yapılabilir. Mobil onay işlemleri için öncelikle OnayTR'ye kayıtlı olmanız gerekmektedir. Kayıt olma ardından farklı ülke kodlarından Microsoft hesabı için telefon numarası satın alınması mümkündür. Böylelikle sms doğrulama işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Çok sayıda hesap açılmasının önüne geçmek için telefon doğrulaması talep edilmektedir. Bazı durumlarda numaranızı paylaşmak istemediğinizde sms onay sitesi sistemimiz yardımcınız olacaktır. Sayfamızda işlemler yaparken ad, soyad, mail adreslerinizi girerek kendi parolanızı oluşturmanız gerekir. Sanal numara tanımlanması ardından hemen kullanıma başlanabilir. Birden çok sanal numara alarak istediğiniz kadar Microsoft hesabı açabilirsiniz.

 

Microsoft Mobil Doğrulama İşlemleri Güvenli Midir?

 

sms onay sistemleri yasal yollarla sunulmakta olup son derece güvenilirdir. Tamamen güvenilir olan bu sistemler mobil doğrulama sistemlerine yaptığınız tüm ödemelerle 256 bit SSL sertifikasıyla bilgisayar korsanlarından korunmanızı sağlar. Sistemlerimiz aldığınız numaralar çalışmazsa bu durumda otomatik şekilde bakiye iadeleri yapmaktadır. Bu sebeplerden dolayı sistemlerimizi güvenle kullanabilirsiniz.

 

Sms Onayı Garantili Midir ?

 

Satın aldığınız numaralara kod gelmezse ödediğiniz ücretler otomatik şekilde tarafınıza iade edilir. Bundan dolayı Microsoft numara onaylatma servisleri de kullanıcılar tarafından güvenle kullanılabilir. Zannedildiği kadar uzun sürmeyen bu sistemlerde numara alınması ardından 1 dakika içinde doğrulama kodu ekranda görünür. Onay işlemleri de kısa sürecektir. Uygulamalarla gerçek telefon numaranızı paylaşmak istemediğinizde sahte numara kullanmak mantıklı olacaktır. Böylelikle gerçek numaranızı paylaşmaya gerek kalmadan sitelere kolaylıkla üye olabilirsiniz.