Blog

Numara Onay Nasıl Yapılır ?

Numara Onay Nasıl Yapılır ?
icon 16/11/2021 18:06:59
icon ...

Tüm sosyal medya ağlarında başta Yandex, Google gibi ağlarda da numara onay hizmeti alınmaktadır. Bir kez kullanılan telefon numarasından ikinci hesap onaylatılmamaktadır. Bilgileri unutulan sosyal medya uygulamalarında hizmet veren OnayTR'de yeni numara alınmasına gerek kalmamaktadır.  Tek GSM numarasına sahip olduğumuz için yeni açılacak sosyal medyada telefon numara onayı da yapılmamaktadır. Bu noktada OnayTR devreye girmekte olup sizleri bu mağduriyetten kurtarmaktayız. Çok sayıda alanda numara sağlayarak istediğiniz hesapların aktif olmasına yardımcı olabilirsiniz. Numara onayının güvenlik açısından zararı bulunmaktadır. E-posta adreslerinizi doğru girmeniz ardından şifrenizi unuttuğunuz zaman mobil numaralara değil de e-posta adreslerinize doğrulama gelecektir.

 

Numara Onay Hizmetleri Ne İşe Yarar?

 

Numara onay sayesinde firmanıza özel sosyal medya hesapları açabilirsiniz. Yandex, Gmail adresleriyle çeşitli fake bloglar açarak kendi sitenize backlink çalışmaları yapabilir, SEO ihtiyaçlarınıza çözümler bulabilirsiniz. Numara onay işlemleri hayatınızı kolaylaştırmakta, çözümler bulmaktadır. Web sitenizin ana sayfasında yer alan kayıt ol kısmından ad, soyad, mail adresi, belirleyeceğiniz şifrelerle kayıt olabilirsiniz. Bakiyenizin yeterli olması numara satın alabilmeniz için yeterli olacaktır. Bakiye yükleme alanından gereken bilgileri doldurarak banka havalesi, kredi kartı seçeneklerinden hangisini isterseniz tıklayarak ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. İşlemler esnasında telefon numaranızı doğru girmelisiniz. Bir sorun, aksaklık olduğunda OnayTR'ye ulaşarak sorunlarınızı anında iletebilirsiniz. Facebook uygulamasında numara onayı alınacaksa sizden ülke seçmeniz gerekecektir. Ülkelerin ücretleri birbirinden farklı olmaktadır. Tercihlerinizi yaparak numara al demeniz ardından numaranız artık kullanılmak için hazırdır. Bu sayede rahatlıkla mobil onay işlemlerini bir sms sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Türkiye Numara Onay Sitesi

 

En uygun fiyatlarla kaliteli hizmetleri sizlerle buluşturan OnayTR 7/24 olarak sürekli, profesyonel destek ekibiyle problem yaşadığınız zaman anında yardım imkanı da sunmaktadır. En kaliteli hizmetleri uygun fiyata sunan OnayTR çok sayıda ülkede farklı platformlarda hizmet veren sanal numaraları hizmetlerinize sunmaktadır. Hizmetlerimiz hakkında sorularınızı iletmek, olası aksaklıkları bildirmek için de canlı destek alanından bizlere ulaşabilirsiniz. Numara onay işlemlerini sorunsuz şekilde sunan OnayTR hizmetleri alamadığınız, sms gelmediği zaman da iade garantisi sunmaktadır.