Blog

Numara Doğrulama Sitesi

Numara Doğrulama Sitesi
icon 04/04/2022 15:28:53
icon ...

Yabancı numara alma konusu son günlerde insanların merak ettiği ve sık sık araştırılan bir konudur. Tek bir telefon uzerinden farklı whatsapp hesapları kullanmak isteyen kişilerin özellikle ilgi duyduğu bu durumun farklı bir kaç çözüm yolu mevcuttur. Çift sim kartı destekleyen bir telefona sahipseniz çift whatsapp hesabı kullanmanızda çok kolaydır. Bir adet yerli hat alarak ve buna ek olarak bir tanede yabancı bir ülkeden hat alarak bu işi çözebilirsiniz. Fakat çift SIM kart desteği olmayan telefon kullanıcılarının ya da SIM kart satın almadan çift whatsapp kullanmak isteyen kullanıcılar için durum biraz daha farklıdır.


Whatsapp pek çok özelliği sayesinde dünya genelinde milyarlarca kişi tarafından kullanılan bir uygulamadır. Özellikle ücret ödemeden görüşme sağlamak isteyenler bu uygulamaya büyük bir ilgi duymaktadır. Uygulamanın kullanımının mümkün olması için bir hat numarası ile hesap alınması şarttır. Bu şekilde kayıtlı olarak uygulamadan yararlanabilirsiniz. Ancak bazı zamanlarda whatsapp yabancı numara alma ya da sahte numara alma yolu ile uygulamayı kullanmak isteyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey bir yabancı numara sahibi olmak. Numara Doğrulama Sitesi


Yabancı numara almanın iki yolu bulunuyor. Bunlardan ilki internet siteleri aracılığı ile yabancı numara satın almak. İnternette araştırma yaparak güvenilir bir siteden yabancı numaranızı alabilirsiniz. Diğer yol ise uygulama aracılığı ile yabancı numara almak. Yabancı numara hizmeti sağlayan uygulamaları telefonunuza indirerek, yabancı numaranızı alabilirsiniz.


Numara Doğrulama Ne İşe Yarar ?


Numara Doğrulama ne işe yarar sorusu, gelişen internet teknolojisi ile beraber, daha fazla merak edilen bir konu başlığı haline gelmiştir. İnsanlar şahsi numaralarını gizlemek ve sosyal medya platformları üzerinde kullanmak istemezler. Bu da türlü yöntemlerin tercih edilmesi konusunda uygun zemini bizlere sunar.


İnsanlar her ne kadar cep telefonlarını gizlemek isteseler dahi, uygulamalar güvenlik bakımından üyelerinden SMS doğrulama yapmalarını talep eder. Üstelik bunu zorunlu hale getirdikleri için numara doğrulaması yapmazsanız o hizmetten faydalanamazsınız. Numaranızı kullanmadan üyelik işlemlerinizi tamamlamak istiyorsanız, yabancı numara sistemleri sizler için tercih edilebilir uygun bir seçenektir. İnstagram, facebook, tinder ve daha pek çok uygulamada, bu numaralar aracılığı ile Sms onay kodu alabilir ve hesabınızı rahatlıkla oluşturabilirsiniz.


SMS onay kodunuzu, şahsi cep telefonlarınız ile almamak, kişisel güvenliğiniz bakımından çok önemli bir konudur. Bu anlamda yabancı numara hizmeti sağlayan pek çok farklı site mevcuttur. Bu numaralar fake geçici numara olarak da adlandırılabilir.

Yabancı numaraların bir diğer kullanım alanı da yurt dışı seyahatlerdir. Kısa süreli seyahatlerde hem iletişim sorunu yaşamamak hem de yeni bir SIM kart almamak adına kullanılan en mantıklı çözüm sanal yabancı numara alma yöntemidir.

 

Numara Doğrulama Hizmeti Ücretli Mi?

Son zamanlarda oldukça popüler olan yabancı numaralar için en merak edilen konulardan biri de bu hizmetin ücretli olup olmadığı. Aslında bu sorunun cevabı hem evet hem hayır. Bu kriter sizin bu numarayı ne için kullanacağınıza ve ne kadar bir süre kullanmaya devam etmek istediğinize bağlı olarak değişiyor. Ücretsiz servislerden alacağınız numaraların herhangi bir garantisi yoktur. Yani aldığınız numarayı istediğiniz bir uygulamaya girip Sms aldığınızda, başkasının da o numara ile işlem yapmayacağını bilemezsiniz. Bu yüzden ücretli de olsa OnayTR gibi güvenilir bir numara doğrulama sitesini tercih etmelisiniz.