Blog

Netflix SMS Doğrulama Yapma

Netflix SMS Doğrulama Yapma
icon 27/06/2021 14:57:39
icon ...

Sanal numaralar ile Netflix SMS onay artık OnayTR.com ile çok kolay. Sitemiz, sizlere onlarca farklı serviste kullanabileceğiniz onay hizmeti sunuyor. En ekonomik fiyatlarla, saniyeler içerisinde numara onayı için ana sayfada, sağ üst köşede yazan "Kayıt Ol" butonuna tıklayın. Mail adresi, isim, soyisim ve belirlediğiniz bir parola ile 1 dakikadan kısa bir sürede üye olabilirsiniz. Artık numara onayı için tek yapmanız gereken en az 5 TL'lik bakiye yüklemesi yapmak ve dilediğiniz bir servisi seçmek olacaktır. Dünyanın en popüler film izleme platformu olan Netflix'te gerekli olan mobil onay için "Netflix" servisimizi kullanabilirsiniz. Hem de onlarca farklı ülke seçeneği ile.


Netflix SMS Doğrulama Yapma

OnayTR.com verilmeyen hizmetlerde, üyelerinden herhangi bir ücret talep etmemektedir. Güven konusunda bir problem yaşamamanız için; yalnızca onaylanan işlemler için ücret almaktayız. SMS onay sektöründe lider konumda olan web sitemiz üzerinden

Netflix SMS doğrulama

işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sitemize yapacağınız bakiye yüklemelerinden (tek seferde) 50 TL'ye 5 TL, 100 TL'ye 10 TL ve 200 TL'ye 15 TL bonus hediye ediyoruz.


Netflix Mobil Onay

Dünyanın en fazla zaman geçirilen online sinema ve dizi platformu Netflix, üyelik ve benzeri işlemler için kullanıcılardan cep telefonu bilgisi istemektedir. Bu telefon bilgisi ile SMS doğrulaması yapılmaktadır. Daha önceden farklı bir numara ile başka bir Netflix üyeliğinde bu onayı yapmış olabilirsiniz. Bu sizin için bir sorun teşkil etmemeli. Artık OnayTR.com ile onlarca farklı Netflix üyeliği açabilir, sms doğrulama işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sitemize e-posta doğrulama yapmadan saniyeler içerisinde üye olduktan ve bakiye yükledikten sonra panelde görünen Netflix servisine tıklayarak numara alımı yapabilirsiniz. Alınan numaralar tamamen sanaldır ve fiziksel bir sim kart ile teslim edilmez. Müşteri panelinizden numaranızı ve bu numaraya gelecek doğrulama kodunu görüntüleyebilirsiniz.


Netflix Mobil Doğrulama İşlemi Güvenli mi?

Netflix mobil onay işleminiz OnayTR.com ile tamamen güvende. Banka kartı ve kredi kartı ile yapacağınız ödemeler, dünyanın en güvenli online ödeme alt yapısı olan weepay tarafından tarafından sağlanmaktadır. Kullanıcı dostu sitemiz ve servisler hakkında aklınıza gelen tüm sorular için canlı destek üzerinden bizimle irtibat kurabilirsiniz.