Blog

Microsoft Sms Onay Hizmeti

Microsoft Sms Onay Hizmeti
icon 01/07/2021 22:47:14
icon ...

Microsoft bünyesinde faaliyet gösteren bir sistem olan Azure, bulut servisi hizmeti verir. Web sunucularını barındırma, sunucu oluşturma, e-mail sunucusu oluşturma, kullanıcı dizinleri ve dosya depolama gibi servislerden yararlanma imkanı sunar. Azure üzerinden yapılacak olan kayıt işleminde veya diğer işlemlerde, Azure SMS onay gerekir. Kişisel telefon numarasını sistem üzerinden daha önce kullananlar için sanal telefon numarası ile onay yapabilmek mümkündür. Bunun yanında kullanmakta olduğu şahsi numarasını gizlemek isteyenler için de sanal numaralar talep görmektedir. OnayTR.com olarak, sizlere en uygun fiyata Azure onay hizmeti sağlıyoruz.



Hotmail Servisleri için Numara Onayı

Hotmail servislerinde kullanılabilen Hotmail numara onay hizmetimiz ile Microsoft hesapları açabilirsiniz. Windows işletim sistemli cihazlarınızda birçok işlemi numara onayı olmadan gerçekleştirmek mümkün değildir. Aynı şekilde tablet ve akıllı telefonlardan da çoğu işlem için SMS onayı gereklidir. OnayTR.com'un herkesin kullanabileceği alt yapısı sayesinde, saniyeler içerisinde Hotmail numara onayı yapabilirsiniz. Web sitemize üyelik işlemi, bakiye işlemi, kod alma işlemi gibi sorularınız için Sık Sorulan Sorular bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz Canlı Destek üzerinden ekip arkadaşlarımızdan her konuda destek alabilirsiniz.


Microsoft Fake Numara Alma

Microsoft hesabı açmak isteyenlerin karşılaştığı problemlerden birisi de numara onay aşamasıdır. Daha önceden telefon numarasını bir Microsoft hesabında kullanan kişiler, yeni bir hesap açmak istediklerinde yeni bir telefon numarasına sahip olmalıdır. Bu da sanal numaralar ile sağlanabilir. Sanal numaralar sayesinde onlarca farklı Microsoft hesabı açılabilir. OnayTR.com sizlere tüm platformlarda kullanabileceğiniz sanal numaralar temin eden bir sitedir.


Ülkemizde hizmet veren cep telefonu operatörlerinden alabileceğiniz fiziksel sim kartların maliyetlerinin %1'ine sanal numaralar satın alarak numara onay işlemini sitemiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Microsoft türkiye numara

 almak için sitemize üye olduktan sonra, en az 5 TL'lik bakiye yüklemesi yapmalı ve ana sayfada görülen servislerden Microsoft'u seçmelisiniz. Ekrana çıkan bölümde ülke seçimini yaparak koda sahip olacağınız sayfaya doğrudan yönlendirileceksiniz. Bu sayfada 10 dakika içerisinde tarafınıza iletilecek kodu görebilirsiniz. Eğer bu süre içerisinde kod gelmezse, kesilen bakiyeniz geri iade edilir. Sanal numara alma, kod sorunları ve web sitemiz ile ilgili sorunlarınız için sürekli olarak aktif olan Canlı Destek bölümünü ya da Whatsapp iletişim kanalımızı kullanabilirsiniz.