Blog

İnstagram Fake Numara Alma 2022

İnstagram Fake Numara Alma 2022
icon 30/01/2022 01:42:50
icon ...

Instagram sosyal ağ platformu sahte hesapların kullanımına imkan vermemesi için güvenlik platformlarına katı kurallar koymuştur. İnstagram sms doğrulama seçeneği de bunlardan biridir. Bu şekilde hesaplarınız daha da güvenilir olmaktadır. Başkalarının eline geçmeyen hesaplarınız daha güvenli şekilde kullanılacaktır. Sahte cep telefonu numaraları kabul edilmemesi sistemlerin güvenle işlemesi için gerekmektedir. Takipçi sayınız çok olduğu zaman, para kazandığınız zaman hesabınızı ele geçirmek de yabancı hesaplar için son derece kolay olacaktır. Bu durumun yaşanmaması için telefonunuza girerek kodmatik almanız kolay olacaktır. İşlemler basit ve son derece kolay şekilde gerçekleşmektedir. Zaman almayan işlemlere başka cihazlardan girdiğiniz zaman sizin gerçek kişi olup olmama durumunuzu Instagram fake numara bu yöntemlerle kısa sürede öğrenmiş olmaktadır.

 

Instagram Sms Onay Mesajı Alma Adımları

 

Instagram hesabı onaylatılmak istendiği zaman direkt numara onaylatma aracının Instagram paketi de seçilebilir. instagram numara 2022 da kısa sürede oluşturulmaktadır. Size verilen numaralarla yeni hesabınızı doğrulayabilir, spam yenen hesap açılmasına yardımcı olabilirsiniz. Ne şekilde olursa olsun sms onaylamanızı sağlayan sistemlerimiz hizmetlerinizdedir. Son derece popüler İnstagram uygulamasında özel telefon numarası ekleyeceğiniz zaman tek kullanımlık mesajlarla 7/24 numara onayı alabilirsiniz. Numara onayı almak, sipariş oluşturmak için de OnayTR'ye üye olmanız gerekmektedir. Mobil cihazlarınızdan sms onayı almak İnstagram telefon doğrulatmak kadar kolay olmaktadır. Kodu göndermek istediğiniz sosyal medya uygulamasını seçerek size vereceğimiz telefon numarasıyla saniyeler içinde mobil onay işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Instagram Mesaj Onayı Gelmediğinde Ne Yapılır?

 

Sms onayı gelmediği zaman telefon numaranızın size ait olduğundan öncelikle kesin şekilde emin olmanız gerekmektedir. Bu durumda ise telefonda ayarlar kısmından ön bellek temizliği yapmanız gerekir. Yapılan temizleme ardından aynı hata mevcutsa hesabınızı silerek yeniden yüklemeniz gerekir. Bunlar yapıldığı halde İnstagramtelefon onay mesajı gelmiyorsa hesabınızı yenilemeniz doğru bir adım olacaktır. Operatör değiştirme durumunda veya sim kart değişimi sonrasında 2-3 gün sürede sms sorunu yaşanabilmektedir. 2-3 gün sonra denemeyle güvenlik kodu alınabilir. Operatör değişikliği yapmışsanız 32665’e Fb yazıp gönderdiğinizde Facebook sms servisi aktif olacak ve doğrulama mesajı gelecektir.