Blog

ICQ Sms Onay Nasıl Yapılır ?

ICQ Sms Onay Nasıl Yapılır ?
icon 10/03/2022 05:12:07
icon ...

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte kendi numaranızı kullanmadan başka bir numarayla sms onay işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. ICQ sms doğrulama işlemleriyle gerçek telefon numaranızı paylaşmadan ICQ uygulamalarını kullanmanız mümkündür. Son yıllarda hızla kullanılan mobil onay sistemleri gerçek kimliğinizi paylaşmadan fake numaralarla sistemleri kullanmanıza imkan tanımaktadır. OnayTR üzerinden sahte telefon numarası alabilir, hesap açarken de sahte telefon numaralarını kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık olan bu numaralar gizlilik konusunda endişesi olan kişiler için tasarlanmış durumdadır. Mobil onay işlemleri için öncelikle sitelerimize kayıt olmanız gerekir. OnayTR'ye kayıt olmanız ardından farklı ülkelerden ICQ sahte telefon numaralarını satın alarak sms doğrulama işlemlerini yapmanız mümkündür.

 

ICQ FAKE NUMARA ALMA

 

Popüler internet siteleri arasından pek çok uygulama çok sayıda hesap açılmasının önüne geçmek için telefon doğrulaması talep edilmektedir. Güvenliği sağlamak adına bazen mobil onay sistemlerini kabul ederiz. Bazı durumlarda da haklı olarak numaralarınızı paylaşmak istemeyebilirsiniz. ICQ sms onayı sistemlerimizin amacı bu durumlarda ihtiyaçlarınıza çözüm olmaktır. Mobil onay sistemlerimiz güvenilir olup tüm ödemeleriniz 256 bit SSL sertifikasıyla bilgisayar korsanlarından da korunmaktadır. Sistemimiz aldığınız numaralarla çalışmazsa otomatik bakiye iadeleri yapılmaktadır. Sistemlerimizi bu sebeplerle güvenle kullanabilirsiniz.

 

Mobil Onay Sitesi ile ICQ Hesap Açma

 

Numara alırken sms onay hizmetlerinin fiyatları da son derece önemlidir. Numaraların fiyatları satın alınacak ülkeye göre değişiklik göstermektedir. İnternet sitemizden uygun fiyatlı ICQ sanal numaraları satın alma işlemlerini güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Numara satın alma işlemleri esnasında internet sitemizden ödeyeceğiniz toplam rakam da yazmaktadır. Birkaç lira ücretle siz de sanal numara satın alabilir, kullanmaya da başlayabilirsiniz. Uygulamayla gerçek telefon numaranızı paylaşmak istemiyorsanız sahte numara kullanmak da mantıklı olacaktır. Böylelikle gerçek numaralarınızı paylaşmanıza gerek kalmadan sitelere kolaylıkla üye olabilirsiniz. Numara onaylama işlemleri zannedildiği kadar uzun sürmez. Numara alınması ardından 1 dakika içinde doğrulama kodları ekranda görünür. Onay işlemleri kısa sürede gerçekleşmektedir. Satın aldığınız numaralara kod gelmediği zaman ödediğiniz rakamlar sorunsuz iade garantisi sunan firmamız tarafından sizlere sunulmaktadır. Bundan dolayı ICQ numara onaylama servisleri yüksek güvenlikli sistemlerle kullanılmaktadır.