Blog

Google Sms Onay Nasıl Alınır ?

Google Sms Onay Nasıl Alınır ?
icon 04/02/2022 05:07:20
icon ...

Alacağınız sanal numaraları tüm Google servislerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Google mobil doğrulama hizmetleri içerisinde Gmail, Google Drive, Youtube, Google Play ve diğer tüm Google hizmetlerinin alınması gerekir. Hesaplarınızı hizmetlerimizden faydalanarak onayladığınızda Google mobil onay servislerinden onaylı kullanıcı olarak yararlanabilirsiniz. En çok kullanılan hizmetlerden Youtube, Gmail için telefon onaylama işlemleri önemlidir. Telefon onayı alınmadan Youtube da onaylı kanal açmanız, gmail uygulamalarını etkin şekilde kullanmanız mümkün olmayacaktır. Dosya gönderimi, saklama, fotoğraf depolama işlemleri için Google drive kullanılmaktadır. Eğer telefon onayı olursa daha çok telefon depolama alanı verilmektedir. 7/24 kesintisiz hizmetler sunan sitelerimizde Google için fake numara almak kolay olmaktadır. OnayTR'ye kayıt olmanız ardından 20 ülke arasından seçim yaparak numara alabilirsiniz.

 

Google Numara Onaylatma İşlemi Nasıl Olur?

 

Google numara onaylanması işlemlerinde öncelikle gelen sms kodunu sisteme girerek bekleme aşaması yer almaktadır. İşlemler oldukça kısa sürse de 5 dakika bekleme süresi içinde numaranızı onaylayarak Google hizmetlerinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.  Basit işlemlerle çeşitli ülke seçenekleri arasından uygun fiyatlara karışık yöntemlere gerek kalmaksızın OnayTR üzerinden Google sms onay işlemlerini güvenli şekilde, kısa sürede yapabilirsiniz. Bu işlemlerle Google sms onay alınması oldukça kolaydır. Yapılması gereken işlem adımları ise şu şekilde sıralanabilir:

 

●Öncelikle OnayTR kayıt olmanız gerekmektedir.

●Giriş yaparak sistemlere bakiye yüklemeniz, istediğiniz tutarda yükleme yapmanız gerekir.

●Bakiye yükleme ardından ana sayfaya gelerek Google sekmesine tıklanmalı, bütçenize uygun ülke seçerek mevcut stok durumuna göre satın al sekmesi tıklanmalıdır.

●Satın alınan numara numaralarım alanında görünecektir. Numaralarım alanına tıklayarak numarayı Google hesabına girmek gerekir.

●Google hesabından sms gönderme seçeneği tıklanarak numaralarım alanından onay kodu alınmalıdır. Onay kodu alınması son derece kolaydır.

●Alınan kod Google hesabına girilerek onay işlemleri de kısa sürede tamamlanmış olur.

 

Sms Onay İşlemleri Nasıl Olur?

 

Alınan fake numaraları tekrar kullanmayacağınızı unutmadan tek kullanımlık sanal numaralar olduğunu bilmelisiniz. Bu numaralarla Google hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu işlem dışında numaralar başka alanda kullanılmamaktadır. OnayTR üzerinden 7/24 otomatik sistemlerle sms onayları yapabilirsiniz.