Blog

Facebook Sms Onay Nasıl Alınır ?

Facebook Sms Onay Nasıl Alınır ?
icon 18/03/2022 02:08:17
icon ...

Yeni bir telefon numarasıyla onaylı hesap alma işlemleri son derece kolay şekilde gerçekleşmektedir. OnayTR'den alacağınız Facebook sms onay hizmetleriyle site site dolaşmanıza gerek kalmadan uygun fiyatlarla yeni numara alabilecek, hesabınıza gelen sms onay koduyla istediğiniz sitelere kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Profesyonel hizmetler sunan sitemizde kalite ön planda olduğu için 7/24 hizmetler verilmektedir. Otomatik sistemlerimizle ödeme bildirimi yapmanıza gerek kalmaksızın bakiye yükleyebilir, otomatik numaralar alabilirsiniz. Aldığınız numaralar çalışmayıp telefonunuza kısa mesaj gelmezse hizmetleri iptal ederek bakiyelerinizi de geri alma şansı yakalayabilirsiniz. Sms gelme garantisi sunan OnayTR'de numara doğrulama yaparak hesap açabilmenize de imkan tanınmaktadır. Yapılması gereken işlemse telefon numarası almak ve gelecek onay kodlarını Facebook uygulamasına girmektir.  

 

Facebook Numara Onaylama Nasıl Yapılır ?

 

Telefon numara doğrulaması aşamasında sitemizden destek alarak tek kezlik kullanılabilen kodlarla facebook mobil onay işlemleri yapılabilir. Numara doğrulatma servisleriyle Türkiye’nin tüm GSM kodlarını ve telefonlarını barındıran ajansımız güncel numara arşiviyle çeşitli sosyal medya uygulamalarında numara doğrulamanıza da yardımcı olmaktadır. Sms onay hizmetleri doğrulatma araçları olarak kullanılmaktadır. Facebook numara onayları aracılığıyla istediğiniz hesaba yabancı, Türk, istediğiniz konuma göre telefon numarası almanız mümkündür. Tek kullanımlık Facebook onay kodu da kolaylıkla yaratılabilir. Facebook hesabından ayarlar kısmından hesap doğrulama alanından telefon numarası girilmelidir. Telefon onay mesajı geldiğinde işlemler de tamamen bitmiş olacaktır. Böylelikle hesabınız güvende olacaktır. Başka hesaba girildiğinde Facebook numara doğrulama kodu verilir. Ayarlar kısmından girdiğiniz cihazları silerseniz de cihazlar bir daha tanınmayacaktır. Bu şekilde girişlerde yeniden, her seferinde onay istenir.


Facebook Fake Numara Alma

 

facebook sms onayıyla hesaplarınızı koruma altına alabilirsiniz. Başkaları tarafından girilen hesaplar Facebook tarafından silinebilir veya ceza verilebilir. Bu şekilde çeşitli suçlara engel olunabilir. Şifrenizi unuttuğunuz zaman telefonunuza mesaj gelerek şifrelerinizi öğrenmeniz mümkündür. Diğer bir avantajı da hesabınızı unuttuğunuz da kullanıcı adını cep telefonunuzdan girip hesap aktifleştirmenizi başarmanızı sağlamasıdır. Bu işlemleri zaman kaybetmeden hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Aynı bu numara üzerinden başka hesaplar alınamaz.