Blog

Facebook Sms Onay

Facebook Sms Onay
icon 16/07/2021 22:40:15
icon ...

En çok kullanılan sosyal medya sitelerinden olan facebook'a yeni bir hesap açmak için

facebook mobil onay

koduna ihtiyaç duyabiliriz. Öyle ki yeni bir telefon numarası ile onaylı hesap olmak çok kolay. Bu durumda sitemizden alacağınız facebook sms onay hizmeti sayesinde sizde site site dolaşmanıza gerek kalmadan 0,20 kuruştan başlayan fiyatlarla yeni bir numara alabilecek ve yeni hesap açtığınızda gelecek olan facebook sms onay koduna ulaşabileceksiniz. Profesyonel hizmet veren sitemizde kalite ön planda olduğundan 7/24 hizmet vermekteyiz. Tam otomatik sistemimiz sayesinde herhangi bir ödeme bildirimi dahi yapmanıza gerek kalmadan bakiye yükleyebilir ve otomatik numara alabilirsiniz. Hatta aldığınız numara çalışmaz, sms gelmez ise anında iptal edip bakiyenizi geri alabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız bizde sms gelme garantisi vardır. Facebook üzerinden her zaman numara doğrulama yapmadan hesap açamayabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken yeni bir telefon numarası ve ona gelecek olan onay kodunu facebook'a girmek. 



facebook mobil doğrulama hizmeti

Facebook sitesinde mobil doğrulama yapmak için öncelikle onaytr.com'a üye olarak bakiye yükleme işlemini yapmanız gerekmektedir. Alt limit 5 tl olduğundan 5 tl altında yükleme yapamazsınız. Yükleme işlemi tamamen güvenilir ödeme yöntemini kullandığımızdan güvenlidir. Yüklemeden sonra herhangi bir ödeme bildirimi yapma ihtiyacı duymadan bakiyeniz ekranınıza gelecektir. Tam otomatik sistemimiz sayesinde herhangi bir bildirim yapmadan kendiniz numara alabilirsiniz. Numarayı aldığınız anda 10 dakika sms gelme süresi vardır ancak

facebook mobil doğrulama

için 2 dakikayı geçmez. Facebook'ta açtığınız üyeliğe girip telefon ekranına onaytr.com'dan satın aldığınız numarayı giriyoruz. Ardından onaytr.com'a gelip numaralarım kısmına geçiyoruz. Buraya 2 dakika içerisinde gelecek olan onay sms kodunu facebook'a geçip giriyoruz ve işlem tamamlandı. Artık facebook'ta telefon onaylı bir kullanıcısınız. Bundan sonra önünüze telefonla ilgili bir sorun çıkmayacağına emin olabilirsiniz. Bu numaralar tek seferlik ve sms onay için kullanıldığından sms onay kodunuz gelip onayladığınız anda ikinci sefer kullanamazsınız. Bunu aklınızdan çıkarmayarak sitemizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Sitemiz üzerinden 20 farklı ülkeden sms onay yapabilirsiniz. Yani seçeceğiniz ülke koduna göre size numara verecektir.