Blog

Discord Sms Onay Nasıl Yapılır ?

Discord Sms Onay Nasıl Yapılır ?
icon 15/03/2022 05:58:35
icon ...

İletişim platformları arasında günümüzde en çok kullanılanlar arasında yer alan Discord bilgisayar ve telefon uygulaması ortamında kullanılan bir uygulamadır. Bu uygulama bilgisayar ortamında çevrimiçi oyun oynadığınız durumda da tek tuşla iletişime geçmenize dahi imkan sağlar. Görüntülü ve sesli konuşma imkanı sunan discord güvenlik için mesaj doğrulama seçeneklerini kullanarak ilerleme sağlanmaktadır. Bu uygulamaları e-posta hesapları kullanarak açsanız da güvenlik için numara onayı Discord tarafından istenmektedir. Bu şekilde hesabınızın başkalarının eline geçmesi de mümkün olmamaktadır. Herkese açık olan uygulamada başkaları da çok kolay şekilde sms onayı alabilir. Başka cihazlardan girdiğiniz zaman telefon kodu kullanmıyorsanız siz kapatmadan da uygulamaların açık kalması normal olmaktadır.

 

Sms Onayı Alma Aşamaları Nasıldır ?

 

Discord sms onayı alınması isteniyorsa ilk adım olarak öncelikle ayarlar kısmına girmektir. Ayarlar kısmına girilmesi ardından gizlilik seçenekleri mevcuttur. Gizlilik ayarlarına tıklanması ardından pencere de açılacaktır. Pencereden profil düzenlemeleri kısmına girilmesi ardından kodmatik seçeneğine tıklanmalıdır. Telefon numarası açılan alana girilmesi ardından 1 dakika içinde Discord numara doğrulama kodu gelir. 4 haneli bu kod girilmesi ardından kabul ediyorum ve onaylıyorum kısmı seçilmelidir. Hesabınız bu şekilde adımlarla, üst düzey güvende olacaktır. Başka cihaza girildiğinde de kullanıcı adı girilmeden telefonla giriş yapıldığında diğer cihazlardan otomatik çıkış yapılacaktır. Üstün güvenlik sistemleriyle bu şekilde siz istemediğiniz takdirde bir başkası giremeyecektir.

 

Discord Sms Onayı Göndermeme Hatası Nedir ?

 

Discord sms doğrulama kodu gönderilme hatası varsa mutlaka bir alanda yanlış yapıldığı anlamına gelir. Öncelikle hesabın doğru olduğundan emin olunması gerekir. Daha önce girilen numara silinmemişse sitem tarafından yanlış algılanabilir. Uygulama açısından bu durum sorun oluşturabilir. Bu durumda numaranızı silerek yeni numarayı girmek gerekir. Başka sebeplerle numaranızı hatalı girmeniz durumunda da sms göndermeme sorunu yaşanacaktır. Çok sık karşılaşılan bu durumda numaranızı doğru ve eksiksiz girmeniz gerekir. Telefon ayarlarından mesaj kısmı kapalı olduğunda da Discord telefon onayı gelmeyecektir. Gereken düzeltmeler ardından sorun giderilecek ve sms onayı gönderilmesi mümkün hale gelecektir.