Blog

Discord Numara Onay Nasıl Yapılır ?

Discord Numara Onay Nasıl Yapılır ?
icon 27/06/2021 14:49:25
icon ...

Mobil SMS doğrulama, artık OnayTR.com ile çok kolay.  Saniyeler içerisinde dilediğiniz bir platform için sanal numaralar satın alarak doğrulama yapabilirsiniz. Web sitemiz; kullanışlı ve hızlı alt yapısı, canlı destek avantajı ve tamamlanmayan işlemler için yapılan otomatik ücret iadesi özelliğiyle sektörün en çok tercih edilen servisleri arasında yerini alıyor. Tek kullanımlık numaralar ile onlarca farklı servis ve ülke seçeneğiyle Discord SMS doğrulama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Sanal numara almak için öncelikle OnayTR.com'a kayıt olmalı, ardından en az 5 TL'lik bakiye yüklemesi yapmalısınız.




Discord Fake Numara Alma

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen sesli iletişim uygulaması Discord, birçok kullanıcı işleminde telefon doğrulama talep ediyor. Kullanıcılar ise kullandıkları telefon numaralarını vermek yerine, sahte numaralar ile doğrulama kodu almayı amaçlıyor. Ayrıca birden çok Discord hesabına sahip olmak isteyenler için de doğrulama kodu ihtiyaç haline geliyor. OnayTR olarak biz de müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilme kadına

Discord telefon doğrulama

işlemini ekledik. Panelimize bakiye yükledikten sonra, anasayfada bulunan "Discord" servisine tıklayıp ülke seçimi yaparak sanal numara satın alabilirsiniz. Bu aşamadan sonra, doğrulama kodunun yer aldığı sayfa karşınıza çıkacaktır. Bu sayfadaki kodu, Discord platformunda kullanabilirsiniz. Kodun gelmesi 10 dakikadan uzun sürmesi durumunda, bakiyenizden düşen ücret; yeniden bakiyenize eklenecektir.


Discord Mobil Onay

Discord uygulamasında yeni bir hesap oluşturmak için kayıt sayfasında sizden istenen bilgilerden birisi telefon numarasıdır. Kişisel bir telefon numarası vermek istemiyorsanız veya mevcut hesabınıza ek yeni bir Discord hesabı açmak istiyorsanız; yapmanız gereken sanal telefon numarası satın almak olacaktır. OnayTR.com üzerinden çok uygun ücretlere, Discord hesabınızda kullanabileceğiniz bir sanal numara satın alabilirsiniz. Sitemiz, ödeme sistemi olarak 256 bit SSL Güvenlik Sertifikası'na sahip Weepay alt yapısını kullanmaktadır. Banka kartı veya kredi kartınızla güvenle hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. Web sitemiz, servislerimiz, işlemleriniz ve aklınıza gelebilecek tüm sorularla ilgili olarak Sık Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz "Canlı Destek" bölümünden, bizimle iletişime geçebilirsiniz.