Blog

Bigo Live Fake Numara Alma - Sınırsız Sms - Numara Kiralama

Bigo Live Fake Numara Alma - Sınırsız Sms - Numara Kiralama
icon 27/06/2021 14:57:39
icon ...

Bigo, yeni yeni popülerleşen bir canlı yayın uygulaması. Twich benzeri bir uygulama olan Bigo'ya web üzerinden de erişmek mümkün. Kullanıcılar bu uygulama üzerinden yeteneklerini sergileyebiliyor ve yaşam alanlarını izleyicilere gösterebiliyor. Google Play ve App Store'den indirilebilen Bigo uygulamasına kayıt olmak için Facebok hesabı, Google hesabı veya telefon numarası ile doğrulama yapmak gerekiyor.


Eğer bu yöntemlerden telefon numarası seçilmişse uygulamayı kullanabilmek için Bigo Live SMS onay işlemini yapılmalıdır.

Bigo SMS onay

işlemi için kullanabileceğiniz Sanal numaralar OnayTR.com adresinden çok uygun ücretlerle temin edilebilir. Peki kimler Bigo uygulaması için sanal numaraya ihtiyaç duyuyor, bunlara değinelim:


-Daha önceden Bigo hesabı oluşturmuş ve bu hesaba şuanda kullandığı numarayla kayıt olmuş kişiler


-Bigo uygulamasına telefon numarasını gizleyerek kayıt olmak isteyenler


-Birden fazla Bigo hesabı oluşturmak isteyen fakat yalnızca bir adet telefon numarasına sahip olanlar


-Bigo üzerinden canlı yayın açmak isteyen fakat bu uygulama için kullandığı gerçek numara yerine sanal bir numara ile kayıt oluşturmayı düşünenler


-Bigo uygulamasından herhangi bir nedenle banlı olan ve yeni bir hesap açmak için

Bigo Live mobil onay

yapmak isteyenler


Bigo Live için Kullanılabilecek Fake Numaralar


Türkiye'nin en büyük fake numara tedarikçisi OnayTR.com, kullanıcılarına Bigo Live uygulamasında kullanabilecekleri bir sanal numara hizmeti veriyor. Siteye kayıt olunduktan sonra "Bigo Live" butonuna tıklayarak sanal numaralar satın alınabiliyor. İhtiyacınız olan kadar sanal numarayı çok uygun fiyatlara bu siteden almak mümkün. Sanal numaraların ücretleri, seçilen ülkeye göre değişmektedir. Hangi ülkeye ait sanal numara almak istiyorsanız, "Ülke Seçin" bölümünden dilediğiniz bir seçeneği belirleyebilirsiniz. Bigo fake numaralar ile gerçek bir telefon numarası gibi işlem yapabilir, Bigo'ya üye olarak hemen canlı yayın başlatabilir, izleyici sayınızı artırarak uygulamadan para kazanabilirsiniz.


Bigo Live uygulaması hediye mantığına dayanmaktadır. Hayran kitlesi fazla olanlar, hayranlarından çeşitli hediyeler alarak bunları paraya çevirebiliyor ve bir nevi kazanç miktarını artırabiliyor.