Blog

Amazon İki Adımlı Doğrulama için SMS Onay

Amazon İki Adımlı Doğrulama için SMS Onay
icon 19/06/2021 16:22:59
icon ...

Dünyanın en çok kullanılan e-ticaret platformu Amazon üzerinden yapılabilecek birçok kullanıcı işleminde SMS ile doğrulama gerekmektedir. Özellikle alıcı ve satıcıların üyelik işlemlerinde bu onay zorunludur. Eğer Amazon sanal numara diyorsanız, büyük olasılıkla farklı bir hesapta numaranızı kullanmış olabilirsiniz ya da Amazon servislerinin yoğunluğundan dolayı gecikme söz konusu olabilir. Farklı bir üyelikte kullanmakta olduğunuz numara ile işlem yaptıysanız, SMS hizmeti için OnayTR.com'u tercih edebilirsiniz. Sizlere onlarca hatta yüzlerce farklı hesapta kullanabileceğiniz en uygun SMS onay hizmetini sunuyoruz.


Amazon SMS Doğrulama

Amazon platformunu kullanırken her oturum açma işleminde SMS olarak iletilen bir kodu girmeniz gerekir. Eğer kullanabileceğiniz bir telefon numarası yoksa, OnayTR.com üzerinden dakikalar içerisinde uygun fiyata sanal telefon numarası alarak doğrulama kodu işlemini halledebilirsiniz. Fakat koda sahip olsanız dahi, çeşitli nedenlerden dolayı (çerezlere izin vermiyorsanız veya farklı tarayıcılar kullanıyorsanız) Amazon'a her giriş yaptığınızda yeniden koda ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için "Bu cihazda kod sorma" seçeneğini işaretlemelisiniz. Bu sayede yalnızca bir kez kod ihtiyacınız olacak ve kullandığınız cihaz üzerinden Amazon sizden bir kod talep etmeyecektir.


Amazon Fake Numara Alma

Fake numara satan siteler arasında en güvenilir ve en ekonomik fiyat politikaları ile kullanıcı kitlesini her geçen gün artıran OnayTR.com; kolay kullanımı ve işlevsel özellikleriyle hizmetinizde. Siteye üye olup bakiye yüklemelerinizin ardından, panelinizde görülen servislerden Amazon'u tıkladığınızda fake numara alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aldığınız numaraya ait kod geldiğinde yönlendirileceğiniz sayfada bu kodu görüntüleyebilir ve Amazon'da kullanabilirsiniz. Servis seçimi yaptıktan sonra ülke seçimi de yapmanız gerekecektir. Bu bölümde ülkelerin fiyatları da görülmektedir. Eğer satın alma işleminden sonra tarafınıza bir kod iletilmemiş olursa, eksilen bakiye tekrardan mevcut bakiyenize yansıtılır. OnayTR. müşterilerine sağlamadığı hiçbir hizmet için ödeme talep etmez.


Amazon SMS Onay Hizmeti

Amazon fake numara

servislerimiz veya diğer sorularınız için canlı destek bölümünü kullanabilirsiniz. Bakiye yüklemeleri ve diğer üyelik işlemleri ile ilgili destek almak için web sitemizde bulunan "Sık Sorulan Sorular" bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca sizler için hazırladığımız videoları izleyerek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.